Mango Raspberry Dream

1 håndfuld frosne hindbær, 1 dl. mangopuré eller tilsvarende mængde frisk mango, 2 dl sojamælk med vanille eller Cheasy vanilleyoghurt, 1/4 tsk vanillepulver og 1/2 tsk revet citronskal og 1 spsk friskpresset citronsaft blendes sammen. Mere sojamælk/yoghurt tilsættes, hvis konsistensen skal være tyndere. Lidt friskhakket mynte ville heller ikke være af vejen. Hvis man havde noget…

Fik den godt nok om morgenen ifølge med en omelet med rød peber, men det er næsten snarere en lille dessert og kan snildt erstatte is eller slik.

For nogen tid siden fik jeg tilsendt en mangofrugtpuré med det smarte navn ‘Funkin’, herfra. Den er oprindeligt til at mikse drinks af,  men jeg har brugt den i smoothies og på frugtsalat (viser i morgen). Jeg er en sucker for mango, men synes af og til det er svært at finde ordentligt modne mangoer + det er ikke altid jeg lige har tid til at skære en mango ud om morgenen. Og der har Funkin (gotta love that name) så været ret smart, lige at hælde af. Men til 130 kr. for en liter, kan det hurtigt blive nogle dyre smoothies, synes dog ikke at man behøver bruge så meget, men alligevel. Den findes bl.a. også med passionsfrugt og kirsebær, nammenam…

I dag skal jeg endelig se Black Swan, glæder mig!

Håber I får en dejlig dag :)

Smoothie of the day with raspberries and mango. Finally going to watch Black Swan tonight, is about to burst with anticipation.

(Visited 511 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. Den drink ser super delikat ud. Flot farve!
  Glæd dig til Black Swan, den er virkelig et mesterværk efter min mening :)

 2. Jeg kan kun anbefale dig at købe en mangodeler… Gør det hurtigt og smertefrit at skære en mango ud. Asiaterbikse har ofte modne mangoer liggende fremme a la mange supermarkeder har formodnede avocadoer liggende fremme… Hvorfor har supermarkederne så ikke også formodnede mangoer? Hmmmm…
  /Maria

 3. Uhm hvor ser den lækker ud. Synes dog også 130kr er lidt i overkanten når man nu er på SU. Så prøvede lige at google mango puré og fandt frem til denne helsekost side der sælger økologisk æble/mango frugt puré i mindre portioner, til 15 kr pr. 200g. Så kan man ihvertfald lige prøve det af. :) Der findes også andre kombinationer på siden, som blåbær/æble, æble/tranebær, ananas/æble osv.
  LINK: http://helsehelse.dk/shop/frugtpur%e9-aeble-mango-7843p.html

  – Naja, http://thelifeofnaja.blogspot.com

 4. Uha, det går ikke, du viser sådan nogle lækre smoothies med mango! Jeg ELSKER bare mango! :) Det lyder smart med den mango puré, jeg må prøve at lave den smoothie!

 5. Mums – en smoothie er den bedste start på dagen! Og billederne i fransk Vogue er så lækre..

 6. Hvis man bare var overskuds-menneske om morgenen, men kan ikke rigtig overskue blender-lyd før middag ;-) Men vildt lækkert ser det ud!

 7. Hvor er det så summer-agtige og fine billeder! Det er næsten (men kun næsten) at man glemmer at det er vinter når man kigger på dem!

 8. Heeej… Ville lige høre om man kunne få mangopúre i almindelige supermarkeder? -eller om man skal i en special forretning for at få fat i det?? ;-)

  1. Det ved jeg desværre ikke. Er ikke selv stødt på det i supermarkeder i al tilfælde. Men du kan klikke på linket i teksten og så kommer du til et sted på nettet hvor man kan købe det :)