Salade de fruits jolie jolie

Et sundere (og pænere) alternativ til den klassiske frugtsalat (der nu heller ikke er værst, råcreme mmmm….). Her med banan, pære, blomme og æble, men det kunne være hvilken som helst slags frugt. Toppet med sojamælk med vanille, mangopuréen jeg skrev om i går, vanillepulver, sesamfrø, lidt mandler og revet citronskal. Til morgenmad, mellemmad eller dessert. Hvis man er så heldig, at man kan tåle det (det kan jeg ikke, grrrrr!!) så ville lidt avocado i tern også gøre sig godt i den. Så tilmed engang en frugtsalat i en pakistansk kogebog, hvor der var kikærter i (og chili, nam) og det kunne man også forsøge sig med, for at få lidt protein og endnu flere fibre med.

Da jeg har et lidt sart blodsukker er det sjældent jeg udelukkende kører sådan en gang kulhydrater ned (sunde eller ej). Som regel får de følgeskab af proteiner i form af et æg eller et stykke knækbrød med laks ved siden af eller skyr/fromage frais under og lidt flere nødder over. Men så er jeg også mæt og glad længe :)

Nothing fancy, but all good. Different fruits, vanilla soy milk, mango coulis, vanilla powder, sesame seeds, almonds, grated lemon zest. Yum!

(Visited 649 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

12 Kommentarer

  1. Bare et af de hurtige mystiske spørgsmål: Hvor tidligt står du op om morgenen, hvis du skal nå så lækker en morgenmad? Synes tid er et hul i jorden om morgenen, for den forsvinder bare så hurtigt, når sjældent mere end et stykke tørt brød.

    http://antiblog-supercarla.blogspot.com/