Cooking Inspiration

Til når der skal bages (kop)kager.

Sundt og godt (og lidt fanatisk).

Mere sundt og godt (og lidt mindre fanatisk).

To af mine allerførste + alle tiders bedste grundbog.

‘Fremmede’ favoritter.

Et udvalg af mine yndlingskogebøger. Jeg har også en del af de mere avancerede, men disse er dem jeg bruger mest og er allergladest for. Især ‘Linus laver mad’ (og min mor) har haft stor betydning for min interesse for madlavning og den vender jeg stadig tilbage til, hvis jeg skal bage kanelsnegle for eksempel :)

Some of my favorite cookbooks :)

(Visited 303 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

  1. Den ene er købt hos Primrose bakery i London og den anden på amazon.co.uk (husk at kigge under ‘used & new’ og ikke bare vælge dem fra amazon selv). :)

 1. Rart at se andre med en passion for kogebøger, at jeg så ikke har været god til at anvende dem i praksis er så noget andet.

 2. Tak for inspiration.
  Jeg har tit set at der vises fine billeder af cupcakes og beskrivelser af hvor godt de smager. Mon jeg kan lokke dig til at lave en oversigt over hvor pokker de kan købes? jeg bor i Hillerød og ved ikke om der er et sted nær mig?
  Venlig hilsen Rina.

  1. Uh, det ved jeg faktisk heller ikke… Kender kun til Agnes Cupcakes i Sværtegade og så Illum Bageren (og de er også rigtig gode!). Ellers må du i gang med at bage selv :)

  1. Hehe… den har jeg faktisk aldrig haft, endsige kigget i. Ikke bevidst dog, måske jeg skulle prøve den af?

 3. hyggeligt! :-)
  er magnolia-bogen god? deres cupcakes fra forretningen i bleeker street er i hvert fald eminente..

 4. Jeg fik Magnolia bogen i julegave.. Jeg er desværre ikke rigtig kommet igang endnu! Blev en kende skuffet over at der stort set ikke er nogen billeder i den… :( Kan du anbefale nogle af opskrifterne? :)

 5. Lækre lækre kogebøger. Jeg er selv meget til gode gamle (lespende) Jamie Oliver, samt Gordon Ramsay, hvis det skal være rigtig avanceret. “Joy of Cooking” er perfect til næsten alt, men er dog amerikansk bog. Og til cup-cakes kan jeg KUN anbefale Martha Stewart!
  – Carrie
  at http://www.iamroseberry.blogspot.com

 6. Arh, hvor rart. Jeg elsker sådanne indlæg – jeg er nemlig selv helt tosset med at kokkerere. :-)

 7. Hej Emily,

  Ville bare lige anbefale dig Louisa Lorang’s kogebøger – Vild med salater og Vild med vegetar. Opskrifterne er virkelig lækre, nemme at gå til og ikke frelste! Bare et lille tip.