Comfort Food

Har haft en rigtig rar dag med pandekagebrunch, kaffe, aviser, en lang gåtur i det fine vejr og læsning. Vi spiser søndags-comfort-food og får derfor burgere. Jeg har en faible for mad generelt, men ‘børnemad’ i særdeleshed. Pizza, burger, burritos etc. Men på en lækker måde og med ordentlige råvarer. Så det er burgere af grove boller, magert økooksekød, salat, tomat, agurk, mozzarella, cheddar, løg, chiliketchup og coleslaw af gulerod og rødkål, rørt med fromage frais og lidt mayo, sennep og cayennepeber. Og så står den ellers på film, hygge og opladning inden en travl kommende uge :)

This sunday’s comfort food: Two cheese burgers with coleslaw :)

(Visited 461 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

  1. Hvorfor ikke? En masse kød, ost og grønt og en lille smule groft brød. Den er da helt i vinkel. I al tilfælde for mig ;)

 1. Hej Emily :o)
  Dette spørgsmål har ikke noget med indlægget at gøre, men jeg ville bare høre, hvordan jeg kan kontakte Eltoft Vintage og høre om åbningstider i vinterferien? Skal nemlig derover (bor i Jylland), og vil sindssygt gerne ind i butikken, men jeg kan se, at de kun skriver åbningstiderne på selve dagen. Ved du, om jeg kan finde ud af åbningstiderne?
  Kh Asta

 2. Jeg er også vild med god solid mad, og når du nu er til børnemad, kan jeg 100% anbefale Halifax, dog ikke igennem Roomservice, men på deres restauranter :) Top lækre hjemmelavede burgere med hjemmelavet tilbehør, så mums:)

 3. Hej Emily,

  Har også lige spist comfort-food, som du kalder det. Kålslawen (er jeg den eneste, der synes fordanskningen af coleslaw er lidt sød på den vestjydske måde?) havde vi tilfælles, dog var min burger erstattet med ostetærte bestående af grovtærtebund, bluecheese, gedeost, løg og porre. Jeg vil bare lige anbefale dig at bruge spidskommen og lidt bredbladet persille i kålslawen, og så er min rørt op med youghurt (neutral!) eller A38.

  Mvh. Michelle

 4. Hej Emily.
  Hvor ser den burger bare lækker ud – dejligt med et lidt sundere alternativ :)
  Hvor er burgerbollerne fra?

  1. Det er de grove fra Paaskebrød. Hvis det skulle være helt i top ville jeg nok bage nogle selv, men det her er jo lidt nemmere :)

  1. Avs, ja den var værre så. Ifølge det princip jeg spiser efter hedder det ‘bare’ at 1/3 af energien fra kosten skal stamme fra protein, 1/3 fra fedt og 1/3 fra kulhydrat (og at man herunder så vidt muligt skal undgå stivelse og sukker). Og at man skal sørge for at spise protein/fedt ved alle måltider, for at ‘bremse’ de hurtige kulhydrater. Så på den måde er sådan en burger helt ok, specielt hvis man ikke har spist så meget fra stivelse/kulhydrat-biksen resten af dagen. Dyrker en masse motion også og det er jo også med til at stabilisere blodsukkeret. Fungerer tiptop hormonelt og har ingen cyster længere :) Det er selvfølgelig – ligesom alt muligt andet – meget individuelt, men dette fungerer (heldigvis) for mig.

   Må man spørge hvad din læge/diætist hedder? Der er jo desværre ikke så mange der forstår sig på PCO ift. kost, og dine lader da til at have fingeren på pulsen :)

 5. Tak tak tak for jeres altid dejlige kommentarer. I er de bedsteste (som Bamse ville sige) i hele verden :D