Eltoft Vintage

I mandags var jeg et smut forbi Eltoft Vintage på Holmbladsgade her på Ønskeøen (a.k.a. Amager). Selvom butikken har ligget der siden oktober sidste år, har sløvesen her ikke været derhenne før nu og det er måske godt det samme, for så kunne jeg være blevet ruineret. Ikke at priserne er ublu, faktisk er de meget rimelige, men der er simpelthen så mange pæne ting, at det uanset hvad nok skal blive et dyrt bekendtskab :)

Forretningen ligger i nr. 13, der hvor Trier Cph. havde fysisk butik førhen, og butiksindehaver Mia rejser til USA for at håndplukke de smukke ting til hylderne. Eltoft vintage er lige præcis min form for yndlingsgenbrugsbutik: Overskuelig, ordentlig, med et lækkert udvalg og uden at det koster en formue. Hverken tøjet eller butikken lugter af gammelt sommerhus og mølkugler, for uanset hvor charmerende det ellers kan være, så har jeg et par gange haft noget tøj, der ikke kunne blive fri for den lugt senere hen og det er ikke så morsomt. Og så er der tilmed skrevet ca. størrelser på prislapperne, så man ikke skal stå og klø sig i hovedbunden i forsøget på at finde ud af hvad filan en brasiliansk størrelse 7 svarer til. Som endnu en bonus tager Mia rigtig meget tøj hjem i små størrelser, hvilket ellers ofte kan være et problem ved vintageforretninger: Masser af flot tøj, men kun i store størrelser. Synes jeg i al tilfælde og hvis man ikke er en ørn til at sy, så er det dødærgerligt.

Eltoft Vintage ligger på Holmbladsgade nr. 13, 2300 Kbh. S, lige ved Amagerbro Metro og har en Facebook-side, der opdateres næsten dagligt med åbningstider og nye sager i butikken.

Selvom du ikke bor lige ved siden af, er butikken afgjort et besøg værd (tjek lige om den har åbent på FB) og så kan man passende smutte ind i forretningen ved siden af og derefter videre til en gang sund og lækker brunch/frokost/aftensmad på Madmanifesten (lukket mandag) lidt længere ude på Amagerbro. Må vist hellere snart i gang med at lave 2’eren af Amagerbroguiden :)

Went by one of the most amazing (and affordable) vintage boutiques in my neighborhood the other day. If you’re ever in Copenhagen stop by Eltoft Vintage in Holmbladsgade 13, 2300 København S.

(Visited 976 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

21 Kommentarer

 1. Tak for to gode tips (både vintage-stedet og brunch-stedet). Nu skal jeg snart snart snart tage på tur til den del af byen, for det lyder bare så hyggeligt!

 2. Elsker den her slags indlæg… København har jo simpelthen så mange fine steder, man skal bare liiige finde dem. Så mange tak for hjælpen :)

 3. Er først og fremmest meget, meget lykkelig for at have fået ordet Ønskeøen. Der er slet ingen, der gider kalde det Lorteøen længere, når man kommer dem i forkøbet med en magisk Skatteøen-reference. Lige til at blive i godt humør af, når man ellers synes gåturen herud er lidt lang.
  Dernæst siger jeg tak for Amager-guiderne og ønsker mig spagt en genbrugsguide med billeder og omtaler!

 4. Det ser ud til at være en skøn butik. Jeg kan også klart anbefale vintage-butikken PRAG på Vesterbrogade. Der har jeg blandt andet fundet en pelsjakke i den fineste stand til en 500-las. Jackpot!
  :) Louise

 5. Sikke en god guide! Den butik lyder godt nok fantastisk. Den skal da helt sikkert besøges når jeg engang når København.
  God dag, :)
  Anne

 6. Jeg tjekkede den lige efter du skrev om den på FB, og jeg er helt sikker på, at det er et must, når jeg tager til København i ferien! Den ser så god ud :-) Og det lyder godt med størrelserne, for jeg kender alt for godt det der med, at alting er ALT for stort… Tak for tippet!

  1. Mener det er ca. 120-130 kr. for buffeterne :)
   Generelt synes jeg deres priser er meget rimelige, da de bruger rigtig gode og ofte økologiske råvarer.