New in: Think pink

Da jeg var i Eltoft Vintage i mandags kunne jeg selvfølgelig ikke lade være med at købe noget og den vinrøde kjole med svagt lyserød krave og glimmerarmbåndet røg med hjem. Dagen efter var jeg i H&M og Topshop hvor det blev til henholdsvis et styk meget girly kjole og tre par strømper også i røde/rosa nuancer. Well, hvad kan jeg sige, jeg er en pige ;)

Tidligere har jeg faktisk altid været lidt ræd for ‘pigefarven’ over dem alle, men det sidste år er jeg blevet lidt af en Barbie. Måske det er bloggens baggrundsfarve (som jeg valgte ved et tilfælde), der er skyld i at jeg er blødt op overfor lyserød?

Glæder mig til det bliver varmere og jeg kan lufte bare ben, H&M kjolen og rosa strømper med silkebånd i mine gode gamle Burberry heels :)

Some new additions for the closet. Vintage dress and bracelet, H&M ‘ballerina’ dress and Topshop socks. Looks like I was shopping for a specific color-scheme :)

(Visited 150 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer