CFW x 2 for all

I slipstrømmen af Copenhagen Fashion Week er der en masse fede arrangementer rundt omkring i byen og mange af dem er tilgængelige for alle. Disse to er i særdeleshed værd at fremhæve. Det første er lanceringsfesten for et smykke, der er produktet af et helt fantastisk og anderledes velgørenhedsprojekt (læs mere her) og det andet er en koncert med fine Giana Factory, som Monki holder (husk at melde jer til).

Vil du have endnu mere modeuge helt op under neglene, så tjek Copenhagen Fashion Festival, der bugner af arrangementer, konkurrencer, shows, udstillinger og fester for alle under modeugen.

Even though most of the fashion shows during CFW is for invites only, there’s a lot of fashion related events and parties for everyone all around Copenhagen during fashion week. Check it out at Copenhagen Fashion Festival.

(Visited 171 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar