Look of the day: Sun

Således så jeg ud i torsdags. Og mere eller mindre også i tirsdags (dog med en anden t-shirt). Well… og i går, bortset fra at tee og jeans var skiftet ud med sort kjole. Så det er næsten et ‘ugens’ :) Tja, af og til skal det vist bare være lidt nemt og bekvemt.

Har en lille smule ondt i håret efter i går, hvor den stod på spisning med Kia på Skildpadden, POP Cph reception og efterfølgende ‘før-modeuge-fest’ på Jazzhouse.

Sidder nu og prøver at planlægge næste uge, der bliver lidt af en balanceakt mellem eksamensopgave og modeuge. Glæder mig simpelthen så meget til sidstnævnte, der for mit vedkommende byder på et par gode arrangementer, en slat shows + lidt backstage og sidst men ikke mindst Fashion Flea om lørdagen i Nørrebrohallen, hvor jeg sælger lidt ud af gemmerne.

Nu vil jeg putte i sofaen med J, grapefrugtjuice (forstår ikke folk, der ikke kan lide grapefrugt) og et par afsnit af Californication. Håber I alle får en fortsat rigtig god weekend ;)

Outfit details: Cardigan Gerard Darrel// jeans Topshop// t-shirt Just Junkies// necklace Björg// boots Acne// bag Balenciaga// coat Designers Remix Collection// beanie Ayamara

(Visited 302 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

 1. Hvor ser du godt ud! Jeg er vildt med outfittet – enkle og neutrale farver uden at være kedeligt.. og så ser det også behageligt ud :)

 2. Hvordan kommer jeg ud til Nørrebrohallen fra Vesterbro i indre Kbh ?
  Jeg er nemlig i Kbh fra fredag morgen til søndag, og vil da gerne opleve det.

  /Linda

   1. He he – troede Vesterbronx var indre Kbh – hvad ved den gæve jyde ? :-D
    Jeg har noteret mig rutebeskrivelsen, så håber jeg bare, at jeg kan finde derud :-)

    /Linda

    1. Hihi… tænkte jeg nok :) Det er ikke helt ‘Vesterbro’ på samme måde som i dobbelt A. Her er Vesterbro en bydel/kvarter på lige fod med Nørrebro, Østerbro og Amagerbro :D

  1. Hvilken hat? Hvis du tænker på huen i dette indlæg er den fra Ayamara og købt hos YouHeShe :)

  1. Den er købt i en Gerard Darell forretning i London for et år siden. Elsker den virkelig også :)

 3. Tusinde tak for søde kommentarer!!! I er de bedste og det er altid en fornøjelse at blogge her. Jeg sætter så stor pris på den gode stemning og er jer meget taknemmelige <3

  Har svaret på deciderede spørgsmål under selve jeres kommentarer :)

 4. Hej Emily :)
  Hvordan tager du dine billeder? Altså tager du dem slev, med stativ eller sådan noget, eller får du en til at tage dem? ;)
  Mie

  1. Dem tager min kæreste som regel. Af og til en veninde og jeg tager også selv med stativ en gang imellem :)

 5. Sikke et fint outfit :)
  Vil lige høre hvilken farve din Balenciaga er, mørkegrå?? Skal nemlig selv ha’ en på et tidspunkt, men er i tvivl med farven.. Men synes din er helt perfekt i farven!

 6. HEy sikke nogle fantastiske ringe, hvor har du dog fundet dem alle sammen henne!? <3

  1. Mange tak. Rundt omkring… En er fra Mexico, en fra min mormor og så et par fra genbrugsforretninger :)