My Office

De af jer der følger mig på Facebook/Twitter vil vide, at jeg i går eftermiddags syntes at mit parforhold trængte til at blive sat på prøve og derfor tog J med i Ikea. Søndag eftermiddag! Det gik heldigvis ganske glimrende, vi spiste köttbullar og kanelbullar og mætte og tilfredse begav vi os ud i virvaret af mennesker, der var helt ude af flippen. Vi fik i nogenlunde ro og orden fundet det vi kom efter; topreoler, topmadras og (top)opbevaringskasser og midt i det hele så jeg så Micke.

Micke (gotta love Ikea-navne) er det fabelagtige stykke skrivebordsmøbel, der nu udgør mit kontor og han var faktisk det eneste, der var lige ved at ødelægge søndagsidyllen. Jeg sidder rigtig meget herhjemme og arbejder, både med blog og studier, og da jeg så Micke vidste, jeg bare at mit liv ville blive så meget mere ordentligt og funktionelt med ham i en krog af lejligheden. J var ikke umiddelbart helt enig… Men efter at jeg havde lovet at sælge Micke videre eller stille ham i kælderen til vi får mere plads, hvis det var helt skævt, indvilligede han i at vi gjorde forsøget.

Og nu står det fine lille orange skrivebord her og jeg er meget meget glad. Har ikke haft et skrivebord de sidste ca. 10 år og  synes det er så rart med mit nye lille kontor i hjørnet, dejligt ikke altid at sidde ved spisebordet eller i sengen og arbejde og dejligt at have skuffer og skabe og en opslagstavle til mine ting.

Og jo jo, Micke er ikke nogen vanvittigt fancy fyr og han er i hvid laminat og ret børneværelsesramt, men til 500 kr. for understellet og 250 for hylde/opslagstavleopsatsen, var han den helt rigtige for mig.

Jeg er endnu slet ikke færdig med at ‘indrette’ ham, så I får ham nok at se igen. Opslagstavlen regner jeg med at bruge som en art moodboard, så det kan være der kommer billeder af det også i ny og næ.

I denne uge er jeg i sidste fase af opgaveskrivningen på den eksamensopgave jeg skal aflevere på mandag, så hvis jeg ikke er så vaks til at opdatere, kommentere etc., så ved I hvorfor ;)

My new tiny home-office. As I study and work on the blog from home, it’s so nice to finally have a proper place for my stuff, even though it’s just a small corner of our little flat. The desk is from Ikea and his name is ‘Micke’ :)

(Visited 632 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

40 Kommentarer

 1. Måske det er lidt pinligt at indrømme (og mærkeligt og grænseoverskridende for dig!), men jeg drømte om dig i nat.. Du var meget sød, rigtig sød faktisk, og din kæreste var der også – han var desuden ret lækker, så thumbs up for din kæreste i min drøm ;)
  Jeg er lidt halv syg, så måske jeg kan slå det hen med en feber drøm (frem for at indrømme, at jeg læser ALT for meget på din blog…)

  1. Hehe… Det lyder som en rar drøm og så længe jeg var sød, så er det jo kun rart at høre :)
   Jeg drømmer også af og til om bloggere hvis det kan hjælpe. Sådan er det nok bare når man er blogoman ;)

   1. hehe, jeg har også drømt om dig for noget tid siden. drømte, vi stod på marken ved en lejrskole (?), og du havde lavet dej til cupcakes, og det var så min opgave at fylde dem i forme og putte frosting på. dilemmaet var, da det gik op for mig, at jeg ikke vidste, om der var nok frosting til alle kagerne, så jeg sparrede på dejen, hvilket resulterede i en masse overskydende frosting og en meget skuffet emily.
    så deeet.. :)

 2. Hej Emily :)
  Bliver nød til at spørge dig om hvor den fine stol er fra? Elsker din blog.

 3. Hvor ser det fint ud! :)
  Jeg har faktisk også selv overvejet at købe Micke,
  for jeg mangler virkelig også et sted at sidde og
  læse, skrive opgaver og den slags, og Micke har
  lige den rigtige størrelse til vores lille lejlighed;)

 4. Ej hvor er det er fedt møbel! og hvor har du indrettet det fedt! Det ser så fedt ud med stolen og er i øvrigt vild med det gule ur og de to fugle ovenpå.
  Nice! :o)

  xxHelene

 5. Åårh, ham ser da faktisk ret lækker ud, syntes jeg :D Har faktisk også tænkt på at lave et slags moodboard, så glæder mig til at se hvis du kommer med billeder derfra;)
  Held og lykke med eksamens skrivningen:)
  /Gunilla

 6. Det kan da godt være at han ikke er fancy, men han må da godt bo hjemme hos mig ham der Micke ;) Ser lækkert ud dit nye hjørne :)

 7. Emily du kan altså bare det der med indretning, det er sgu for sejt, synes at den er lige dig og så har du nogle fede’nips’ :)

 8. Hvor er det fint :)

  *Ahem* Jeg vender lige tilbage til den fine nye leopard-taske – som ingen steder er at finde på nettet… hverken på mulberrys hjemmeside eller google har jeg haft held.. Er det en limited edition eller..? :)

 9. Der står nogle forfærdelig snu mennesker bag IKEA (udover dem, der har fundet på at lave dynerne så store, at de for det meste kun passer til IKEAs egne betræk. De mennesker er lidt mere snu end de andre snu mennesker).
  Sidst jeg var derinde forelskede jeg mig ikke i et skrivebord, men derimod deres plysdyrsafdeling.

  Ja.

  Jeg giver min dyre-allergi skylden for min af og til spontane trang til at eje et objekt, der bare nogenlunde minder om et kæledyr (der ikke er fisk. Fisk kan ikke kæles med. Fisk dør nemt. I nærheden af mig.). Det er ikke uden grund, at min kuffert har fået tilnavnet “hunden”.

  1. Hvis ikke jeg havde en voksen med til at lede mig væk, når jeg er i Ikea, ville jeg også komme hjem med tonsvis af plys :)

 10. Hej Emily:)
  Nøj for et fedt skrivebord, har desværre ikke emr eplads på vores små 50 m2, men ville elske at have sådan et bord! Det må blive i næste lejlighed.
  Synes din blog er super fed, keep up the good work.
  Mvh Maria Petersen.

 11. Ihhh hvor er det bare fint, jeg bor selv i en mini lejlighed så det er meget inspirerende at se hvordan du udnytter pladsen smart:)
  Det der med at have et skrivebord, det kan jeg virkelige godt missunde, har selv været uden i mange, mange år efterhånden.

 12. Jeg kan sige til folk, at stolen er en Eames-stol :) De er rigtig flotte, men desværre ikke helt billige.

  1. Tak for hjælpen :) Synes det er så dejligt når I hjælper og svarer hinanden :D

 13. Hehe “lidt børneværelse ramt” – good one ;)
  Tillykke med din nye kærlighed Micke, hvis jeg havde en krog til ham, så havde jeg også overvejet det :D

 14. Tak tak tak, hvor er I rare. Hygger mig så godt (som man nu kan når man skriver opgave) i mit lille kontorhjørne :)

  Stolen er en Eames-stol i orange fiberplast med træben i valnød.
  Micke fås i andre farver, mener det er helt hvid og hvid/lyst træ.

  Marie – hehe… Den er fra sidste sæson og en jeg købte på slutspurt her til udsalget. Sat 70% ned :)

   1. Min er købt herhjemme i en butik i Herluf Trolles Gade, han har importeret den fra USA, da de ikke produceres i fiberplasten længere i Europa. Men der findes mange brugte magen til rundt omkring. DBA, Lauritz og forskellige vintage-møbelbikse, så det kan helt sikkert sagtens lade sig gøre :)

 15. Jamen jeg er så bare total forelsket i den helt fantastiske stol, men det ligner ikke noget man sådan liige finder ;)
  Du er heldig at have en kæreste der faktisk overlevede en tur i IKEA søndag, endda uden at kollapse eller hyperventilere ;)

  /Lise
  http://lisepaasu.blogspot.com

 16. Åh hvor jeg elsker din blog, den er super ynglings. Jeg synes det er det bedste at alle jer modebloggere bliver inviteret til alle mulige forskellige presse-events og især også CFW. Selv om det kunne være virkelig fedt at tage afsted til alt det selv, så er det jo tydeligvis virkelig tidskrævende og i deler jo alt med glæde her på bloggene. Keep up the good work.

  Ps. Micke er så så kær og fin

  1. Tusind tusind tak! Sikke en sød og dejlig kommentar. Ofte glemmer folk at rose og skriver kun hvis der er noget i vejen, men det synes jeg at I, rare læsere, er et godt modbillede på! Tak tak tak :)

 17. Hej Emily:-)

  Jeg har et spørgsmål til din Wolfgang Tilman plakat – hvor har du fundet den? Jeg så den første gang i 2007 og har været forelsket lige siden. Jeg ved den har været brugt i forbindelse med en Louisiana udstilling, men louisiana butikken har ikke flere.

  På forhånd tak for dit svar og din fine blog :-)