have your cake and eat it

Hermed den lovede ‘How to ice a cupcake’-tutorial. Altså efter vi lige har dyrket lidt madporno…

… og lidt mere…

… og lidt endnu… Hold ud folkens!

Der kommer video lige om lidt. Amager og halshug (yndlingsudtryk i øvrigt)! Ville jo bare lige vise jer det færdige resultat først :)

Det er de samme kager, som dem jeg postede opskrift på i går. Dog var jeg i tidsnød, da jeg lavede dem i indlægget fra i går, så jeg fik aldrig pisket nok flormelis i glasuren og den var derfor lidt for blød. Heldigvis havde jeg gemt tre demo-modeller til dagens indlæg og her kunne jeg så få glasuren lidt tykkere og bedre at smøre på.

Ok, nu kan jeg ikke trække den længere.

Her kommer den med masser af swirls og twirls. Sludrechartol på slap line vol. 4:
[youtube BGtUNGaXGxI 640 480]

Lad mig lige understrege, at der ikke er nogen facitliste for påsmøring af glasur på kopkage. Nogen sprøjter det på, nogen klasker det på, nogen spiser det on the side, hvad ved jeg. Jeg synes bare det er pænest sådan her, men det betyder jo slet ikke at alle skal være enige. Men nu ved I hvordan jeg gør.

Det allervigtigste er jo trods alt hvordan det smager og de her var lige i skabet. Savner dem allerede…

Frysetørret passionsfrugtpulver og sukkersommerfugle er købt hos delikatessehuset.dk

A little video tutorial on how I ice my cupcakes. It’s only in danish, sorry. But I hope you’ll just enjoy the foodporn instead :)

bloglovin

(Visited 371 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

55 Kommentarer

  1. Hahahaha jeg elsker det! “Vinterdryyys” og “uhh små snefnug”.
    Super fine kager, og virkelig skøn video – som altid :)

  2. Hihi du er så sød Emily! Må ærligt indrømme at jeg så videoen i går…måtte self. finde den på youtube, da du skrev om den:)

  3. Jeg har også denne der “vinterdrys” – so pretty! :)
    og hvor er du sød :D

  4. De ser SÅÅÅÅ lækre ud!! Og hvor er du bare det sødeste menneske i verden!! (hehe, selvom jeg ikke kender dig, jo… men du virker som en der er lavet af 100% sødhed :D)

  5. Din video er topfin. Er vild med din sludren & dit “tv-køkken”. Kom gerne m. mere af det.

    Pernille.

  6. Ej hvor er det hyggeligt :-) Halleluja for dig Emily.. Jeg synes dog ikke, at min icing er lige så let og fin at smøre ud som din er… Øv :-( Fremover må jeg følge dine opskrifter… Hvordan undgår du klumper? :D

      1. Den er blevet MEGET bedre efter, at den har stået et døgns tid ;-) Men nu er problemet bare, at mine kære kager har top, så er det simpelthen svært med den icing ;-)

  7. Rigitg fin video :) Havde en gang en meget prof-agtig sprøjte til sådan noget, men tabte den selvfølgelig på gulvet og wupti, ikke mere af den! :( -men nu! kan jeg lave dejlige cupcakes igen, takket være din fine video :D

  8. Wooops så kom man lige til at bruge en mindre formue på farve, drys og pynt! Sikken inspiration :)

  9. jeg er SÅ enig med de andre. du er simpelthen det sødeste væsen. haha. så inspirerende!!!

  10. Okay jeg stemmer altså for at du laver flere mad videoer!!
    Det her er fantastisk. Flere af dem. Synes du burde vise alle dine seje mad ting som videoer. :D

  11. Hejjjj.
    Jeg lavede dine cupcakes fra indlægget igår, og den icing der. Den bliver bare SLET ikke tyk og cremet. Hvad er det der går galt? jeg brugte virkelig meget flormelis og piskede nok en halv time i alt!

    1. Hvor meget flormelis brugte du? For jeg havde lavet en fejl i den oprindelige opskrift :( Havde skrevet 1,4-1,8 DL og det skulle have været LITER. Altså 14-18 dl. Dum dum tastefejl, det er jeg rigtig ked af!

      Ellers kan det være at en halv time er lige i overkanten. Jeg pisker ca. 5 min ved første trin og så 2-3 min ved hver gang man tilsætter mere flormelis :)

      1. det tænkt jeg faktisk godt på da der efterfølgende står at man skal hælde ca 2 dl i af gangen. og det hængte jo ikke sammen når der ikke engang skulle det i, heheh..
        Jeg må prøve igen, men så laver jeg altså icingen først, og ser om det lykkes. for hvad er en cupcake uden flot og lækker icing??
        du burde lave flere mad videoer, det fungere rigtig godt!

  12. Hej Emily
    Super fin v-log og dejligt inspirerende indslag i en weekend der eller for mit vedkommende desværre står i influenzaens tegn :-/

  13. Super video! Hvis jeg nu bare ku li de skide cupcakes ville det være meget sjovere :PP Men god video og du viser det i hvert fald fint hvordan man gør det :) Og det er altid godt at ha noget at falde tilbage på jo ;)

  14. De ser så lækre ud, de kager.
    Jeg har dog lige et spørgsmål – og nu håber jeg ikke jeg fornærmer nogle cupcake/Magnolia-fanatikere ;) Jeg vil gerne bage cupcakes til min fødselsdag næste uge. Og vil gerne bage netop disse, nu da du så udførligt har forklaret hvordan og hvorledes, både skriftligt og på video :) Så ved man lissom de er gode! Men er en rigtig chokoladefreak, og ville så gerne hvis der var lidt kakaosmag i bunden/selve kagen. Er dette helt umuligt – skal jeg bare finde en anden opskrift et andet sted? Eller har du et godt råd, til hvordan jeg lige fikser det? :)

      1. Så har jeg købt ind, og vil bruge min fridag i morgen på at bage lækre cupcakes :) Tak for hjælpen!

  15. Jeg elsker (ved godt det er et stort ord) virkelig dine videoblogs! Du virker så sød og naturlig, sådan som du bare snakker:) Thumbs up!

  16. Hej Emily,
    Du er nu hermed min yndlings-blogger!! Du er så sød på den video (Uh – nu fik jeg noget på fingrene…. Normalt ville jeg…) haha, du er sød! Dét blandet med dit nyeste Mulberrykøb gør dig nu fik favorit blogger! Keep it up!

  17. Du er virkelig den eneste jeg er stødt på i denne blogverden der formår at lave gode videoblogs. Gerne flere af dem :)

  18. Nøj hvor er I søde og rare!! Som I kan se morer jeg mig jo vældigt ved at stå der og snakke løs, men det gør det unægteligt endnu sjovere, når man får så fabelagtig feedback. Måske jeg skulle overveje video i lidt bedre kvalitet? Det clasher jo ligesom lidt med mine billeder… Sagen er den at jeg bliver genert hvis J skal filme det, så derfor foretrækker jeg crappy webcam… Vil dog overveje almindeligt kamera på stativ. Nå, nok om mine overvejelser. Ville egentlig bare sige tak fordi I er så venlige og at jeg er glad for at I morede jer og /eller fik noget ud af det :)

    Har svaret på spørgsmål under selve kommentarerne.

  19. Er slet ikke til v-logs – men du er godt nok undtagelsen! Dine er hyggelige og så får man rent faktisk noget ud af dem. Det er så perfekt! :)

    Din halskæde er fra Just Female, hvis jeg ikke tager fejl? Har du nogen idé om om den er til at finde nogen steder? Jeg har søgt på nettet, men uden held. Den ligner nemlig lige præcis den chunky halskæde som min garderobe mangler ;)

    -Ditte

    1. Det er den nemlig. Den er fra i sommer, så ved ikke om man kan få den længere… Og mange tak :)

      1. Okay, så er det ikke sikkert at den er så nem at få fat i. Må jeg låne et billede fra bloggen i min søgen efter den? Linker selvfølgelig ;)

  20. LÆKKERT :D Jeg har lige lavet hindbær-lakrids kagerne. Tusind tak for videoen, den hjalp en hel del :)

  21. “Så’ der ikke nok. Så ta’r man noget mere!” “Tv-køkken-ordentlig” “Godt med snask på!” “Så hvis alt andet går galt med studier og sådan noget, kan jeg måske blive professionel cupcake-icer.” “Vinterdryyys” “Uuuuuh, snefnug!”

    Det er derfor vi elsker dig, Emily! ;)

  22. Rigtig fin video :-) Og rigtig flotte cup cakes:-)
    Var lige inde og kigge på delikatessehuset.dk og fandt guldstøv som pynt, og det har jeg bare ledt efter hver jul, så mange tak for fiffet om den skønne hjemmeside.

  23. Ih, Emily!

    Du er saa fantastisk kunstnerisk! :D

    Selv bager jeg ogsaa cupcakes, men hvor finder du al din krymmel henne?
    Jeg er saa forfaerdelig lost paa det punkt, fordi det naermest ikke kan lade sig goere for mig, at finde noget!

    Mvh :)

    1. I Føtex, Super Best og delikatessehuset.dk eller Specialkøbmanden. Og ellers bruger jeg slik, chokoladepastiller etc.

  24. Haha, jeg synes simpelthen du er så ultra-bedårende! Simpelthen. Jeg synes ellers tit Vlogs kan blive sådan lidt.. øøh nå. Men med dine så sidder jeg altid bare helt stille og lytter og kigger. Du har simpelthen den sødeste stemme! Og så er du bare helt vildt karismatisk.
    Det var bare det jeg ville sige! :)

  25. Hej Emily… Syper hyggelig sludrechartol =) Ej jeg synes det er rigtig dejligt når du laver dine små videoer uanset om det er om hår, tøj eller kager (ææælsker kager) Glæder mig allerede til næste video.
    lige et spørgsmål: dine tallerkner, hvilket stel er de fra? – de er suuuper fine!

  26. Hej Emily, hvor ser dine kager fantastiske ud, dem skal jeg helt klart bage:) jeg skal bare lige høre dig om din frosting på de 3 “tutorial-cupcakes” – er den fine gule farve kommet af smørret eller har du tilsat farve her? Kan jeg mon bruge vanilje fra vaniljestænger istedet for essens til denne cupcake?

    Tak for den fineste blog :)

    Mange hilsner Ivy

    Iallin.blogspot.com

    1. Jeg har tilsat farve :) Icingen i sig selv er næsten hvis pga. sukker og megen piskning. Du kan sagtens og med fordel smagsmæssigt bruge vanillestænger. Det jeg bruger er ekstrakt og ikke essens dog. Ekstrakt indeholder vanillekorn og hver teske svarer til en vanillestang. Men er sikker på at det blot bliver endnu lækrere med ‘friske’ vanillekorn ;)

  27. skøn video, jeg ved det er noget tid siden du skrev dette inlæg men håber alligevel du svare:-)
    jeg syntes din halskæde er super fed hvor er den fra?:-)