Shellac Review

For nogle uger siden fik jeg lavet Shellac på fingerneglene hos Beauty Avenue.  Hvordan og hvorledes det foregik, kan man læse mere om i det oprindelige indlæg her. Shellac’en holdt i lige knap 2 uger (mener det var 11 dage), hvilket jeg var ganske imponeret over, eftersom jeg især i den periode sad og slog neglene ned i tastaturet det meste af dagen.

Eftersom neglelak normalt maksimalt holder 3 dage på mig, så er det jo helt fantastisk rart ikke at skulle bekymre sig om poterne i 10 dage og de var super shiny og fejlfri til det sidste. Efter 10-11 dage begyndte neglene på pegefingeren og langemand (dem det går hårdest ud over på tastaturet) at skalle en lille smule ude på tippen, hvilket jeg lappede med almindelig lak (Rouge Noir) de første par dage. Og med en pris, der er stort set identisk med hvad en almindelig manicure koster, kunne jeg sagtens finde på at gøre det igen. Især til sommer på tæerne kunne det blive et hit og dér tror jeg snildt det kan holde en lille måned. Men, for der er et men, det er en bitch at få af! Eller: Det er en bitch at få af hvis man er utålmodigheden selv og det er jeg. Man pakker fingeren ind i en neglelakfjernervædet tot vat og så venter man til det begynder at gå i opløsning. Og det tager altså en rum tid. Et par minutter i den virkelige verden. 9 milliarder timer for utålmodige Emily’er.

I had a Shellac manicure a couple of weeks ago and despite a lot of tapping at the computer keyboard, the nails stayed flawless for 11 days. I’m quite impressed and would definitely give it another go.

(Visited 413 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. Fantastisk idé! Hvor må det være dejligt ikke at skulle fikse negle hver anden-tredje dag, hvilket jeg sjældent får gjort. Jeg er nemlig lige så utålmodig som dig, og jeg bor desværre langt ude på bøh-landet, så jeg kommer ikke forbi negledamen så tit :( Godt jeg kan få mit storbysbeautyfix hos dig :)
  Kram fra Lisa, http://fashionistasistas.wordpress.com/

 2. Hvis du en anden gang vil fjerne det lidt hurtigere så pakker du lidt sølvpapir udenom vattet – det fremskynder processen :)

 3. Jeg kan godt forstå det var svært at få af, hvis dit shellac er det samme som det jeg har arbejdet med i laboratoriet – vi bruger det til at overtrække tabletter, der ikke skal gå i opløsning i mavesækken. Det er i øvrigt ikke bare en blanding af lak og gele. Det fremstilles af en slags harpiks som nogle biller udskiller – jeg gætter på det ikke var med i reklamen? Det er selvfølgelig fuldstændigt ligemeget, men jeg synes det var lidt sjovt, da jeg læste man kunne bruge det som neglelak.

  1. Tror ikke det er det samme, men lidt uheldigt at de deler navn. Min kæreste var også sådan helt ‘Shellac wtf?, det er sådan noget man forsegler knaster med’.
   Dette skulle, efter sigende – man er jo aldrig hundrede procent sikker på noget, være en meget harmløs blanding af lak og gele :)

 4. Jeg har prøvet shellac to gange.
  Ud over at mine negle jo voksede så der kom “udvoksning”, var selve shellac’en flot og shiny i 3 uger på mig!
  Fik lavet det hos Silkyway.

  1. Hvor lækkert :) Første gang jeg havde shellac (ovenpå minx) holdt også i 3 uger, så jeg tror det afhænger meget af hvad man laver med neglene, men det er under alle omstændigheder et super alternativ til almindelig lak :)

 5. hej emily
  hvad kostede sådan en omgang det er iøvrigt en rigtig flot far du har fået lagt:-)

  1. klik på linket i teksten, enten det til salonen eller det til mit første indlæg og shellac, der står det hele ;)