blood orange breakfast

Hurtigt, godt, nemt, nyttigt, lækkert. Som morgenmad, mellemmåltid eller dessert. Græsk yoghurt, 1-2 blodappelsiner skåret i mindre stykker, sesamfrø, mandler, kokosmel og lidt honning hvis man er uartig :)

Nutritious and delicious! Greek yoghurt, blood oranges, almonds, sesame seeds, coconut and a drizzle of honey if you’re feeling naughty.

(Visited 877 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

15 Kommentarer

 1. Hej Emily
  Jeg kommentere sjældent, men læser dagligt ;–)
  Vil blot fortælle, at jeg virkelig nyder at læse din blog!
  Den er en af de 3 bedste jeg læser – elsker din variation i indholdet i dine indlæg og er især vild med dine mad + kage indlæg!
  Elsker faktisk alt ved din blog… Bliv endelig ved med at gøre, hvad du gør, for altid :–D
  Jeg så dig forresten i bussen sidste uge – ville gerne have sagt hej men vi sad begge inderst med en siddemand ved vores side, så det må blive en anden god gang ;–)

 2. Her på det sidste er din blog røget direkte ind på pladsen som en af mine favoritter! Fantastiske billeder og fantastiske indlæg, der ikke bare er klasket sammen på et minut! Må ha’ dig tilføjet til min blogroll snarest! Keep up the good work!

 3. Jubii, så virker det igen :D
  Din blog er virkelig den bedste! Og selvom jeg ikke kender dig ægte, er det alligevel underligt ikke lige at kunne følge dig, når bloggen er nede – hvis du forstår :)
  Du har den fedeste stil! Og elsker-elsker-elsker alle dine opskrifter. Har endda fået min kæreste med på vognen. Han er ret begejstret for dine billeder sov, og spørger mig ofte, om det er noget fra din blog jeg laver :)
  Er så fascineret af den måde du kombinerer det sunde og det søde. Gig jeg viste så meget om helse… Håber virkelig at du laver den der Emily-guide til helse-produkter… Det er alt for sejt at du ved så meget om det! Når jeg laver smoothie er det bare med frugt, bær og A38 – men vil så gerne lære noget af dig :)
  Ved ikke hvad jeg egentlig prøver at sige: TAK, måske :)
  I aften, når jeg skal følge Amalie og hendes liv (wow, nu føler jeg mig virkelig som en stalker) vil jeg prøve med en lille skål af disse lækkerier – håber også det er godt med en alm. orange appelsin :)

  1. Ok. Kunne ikke vente – har spist det.. og er solgt! HAPS! Det skal jeg til at nyde lidt oftere, når jeg får lydt til lidt godt. Eller om morgenen, når det er mørkt og koldt udenfor :)

 4. lækkert! haha du er så sød med de der kommentarer, “hvis man er uartig” :D

  BTW, jeg modtog mit sunsilk shampoo i går! tak til dig og til sunsilk!

 5. Hmm… tænkte på – du skulle vel aldrig lave take-out morgen (middags- og aftens) mad? ;-) Det ser simpelthen altid så utroligt appetitligt, lækkert og inspirerende ud! Hvis jeg dog bare kunne finde ud af at stå tidligere op om morgenen – så ville jeg også forsøge mig med blodappelsin and whatnot.

 6. Tester lige kommentarfeltet i dag, med hvor hurtigt det går…
  Kom i hvert fald hurtigt på siden i dag jubii, absolut ingen ventetid:O)

 7. Jeg ved ikke hvad det er med dig og din blog; men hver gang jeg er inde og kigge, så får jeg sådan et lille smil på læben og en hyggelig fornemmelse…
  Tak:)

 8. Jeg har spist skyr med æble, mandler, kokosmel, sesamfrø og agavesirup til morgenmad i dag. Det var virkelig lækkert! Tak for inspirationen :) Jeg vil kvittere med opskriften på min hverdagsmorgenmad, som jeg hellere må give Christian Bitz æren for.

  Æble-havre-youghurt:
  Hæld lidt æblemost over 1 dl havregryn og lad det stå, mens du skærer et æble (Pink Lady, måske :)) i tern og hakker lidt mandler groft. Bland 1 dl skyr med havregrynene og spis med æbletern og hakkede mandler på toppen.

  Æbler kan fint erstattes med bær, og i weekenden får den en omgang agavesirup.

 9. Hold da op, den blood orange breakfast smager super godt! Bedre end forventet – og mine forventninger var i forvejen høje! Og smart er det jo også at det alt sammen er noget jeg nærmest altid har derhjemme; kokos, græsk yoghurt, sesam, mandler. Måtte lave den med normal appelsin, ds jeg havde sådan et par stykker liggende, og det smager også super godt :)
  Hurra for madindlæg!