skincare – body

Fra venstre mod højre: Body Scrub + Milk fra Korres, Body Oil, Lotion + Balm fra Rudolph Care, Weleda Calendula Baby Body Lotion og Urtekram Rosemary Cream Wash.

Korres scrub’en er en af de bedste jeg har prøvet og en tur med den en gang om ugen + lidt tørbørstning af og til holder mig velpoleret. Korres laver flere forskellige skrubbefætre og denne med basilikum & citron og den med vandmelon er mine favoritter. Rudolph Care produkterne er gaver og ligesom med ansigtsplejen, jeg skrev om i går, er jeg vanvittigt begejstret. Det er virkelig sådan nogle lækre, drøje, velfungerende og -duftende produkter og når de så tilmed er Svanemærkede og Eco-certificerede OG ser pæne ud på badeværelseshylden, ja så er jeg altså meget tilfreds og kan næsten ikke bede om mere. Bortset fra en lidt lavere pris måske. Jeg har brugt dem lidt i flæng og hvor bodylotionen er god til hverdagsbrug, så er bodybalm’en sådan en der skal have tid til at trænge ordentligt ind en søndag efter et lækkert bad med en gang bodyscrub. Og så har man altså også barnerumpehud bagefter. Olien har jeg brugt på mine gamle tørre vinterben, men tror for alvor den kommer til sin ret til sommer. Kan nemlig især godt lide kropsolier om sommeren, synes det giver et flot sundt, dewy og lidt shiny look. Weledas Calendula bodylotion residerer for tiden i min fitnesstaske, for når man går i bad i fitness 3-4 gange om ugen, så er det rart, at der bare bor et sæt med den slags der. Inden Weleda var det en Lavera-bodylotion (rose eller orange er favoritter), der var ‘fitnesstaske-cremen’.

Som I nok kan fornemme, er jeg også ude efter de grønne/rene produkter hvad angår kropspleje og jeg tror på, at det næsten er allervigtigst her. Det er jo et ret stort område hud, og derfor tilsvarende store mængder creme/sæbe, der er tale om. Sidst men ikke mindst er jeg mægtig glad for Urtekrams showergels og cremesæber, for selvom jeg godt gider spendere en hel del på scrub og cremer, så bliver jeg lidt nærig, når det kommer til sæbe. Og så er det godt, at gode gamle Urtekram kan diske op med nogenlunde billige sæbeprodukter, der dufter dejligt af rose, lime eller rosmarin.

Hvis du vil se hvad der er i min sminkepung, kan du kigge med lige her.

My green skincare favorites for the body: Body scrub + milk from Korres, body oil + lotion + balm from Rudolph Care (gifted), body lotion from Weleda and body wash from Urtekram.

(Visited 503 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Hej Emily

  Hvor er det nogle skønne indlæg med dine rutiner! Dejligt inspirerende, når jeg også går efter de grønne mærker :)

  Jeg læste dit gamle indlæg hvor du viste din badeværelses hylde, hvor du havde et par af Origins produkter med. Må man spørge om der er en grund til du ikke har det mere, eller er det fordi du ikke holder dig til ét bestemt mærke? :)
  Spørger fordi jeg selv er meget glad for Origins og vil lige høre, om der er noget du har opdaget ved det, som jeg skal være opmærksom på.

  // Mie

  1. Jeg var ret glad for Origins, dog uden at synes det var helt perfekt til min hud, så tænkte at jeg ville prøve noget nyt, der er ikke nogen anden grund heldigvis :)

 2. Dejligt indlæg !

  Nu kan jeg se jeg er lidt mere nærig end dig, men går samtidigt meget op i at der ikke skal være en masse mærkelige stoffer i det jeg smører på min krop og ansigt.
  Jeg bruger Derma Eco, den er uden parfume, parabener, farvestoffer, økologisk og det hele, og syntes faktisk produkterne er rigtig gode – og billige ! kan jeg ihvertfald anbefale til dem, der ikke har så mange penge :)

 3. Må jeg spørge hvor fanatisk du er med at dine produkter skal være grønne? Hvis du nu finder et “almindeligt” produkt som er bedre end et grønt, ville du så bruge det i stedet? Jeg er nok mest til at bruge det som virker om det så er grønt eller ej, men det er måske fordi jeg ikke har fundet et grønt som fungerer for mig.

  http://antiblog-supercarla.blogspot.com/

  1. Jeg er ret fanatisk med ting til kroppen. Mindre med eksempelvis mascara eller lignende man kun bruger på meget små områder. Tror på at det er en god idé at det jeg smører hele min krop ind i hver dag er nogenlunde rent og fri for skadelig kemi :) Men man vælger jo helt selv…

 4. Hej Emily :)
  Lige et ikke-indlægsrelateret spørgsmål:
  I sommers på Roskilde da du boede i H&M Reboot campen – hvordan var din oplevelse med det? Jeg overvejer nemlig om det er pengene værd (2800 frem for 1600) – men man får trods alt ret meget for de penge (telt, bad-faciliteter, morgenmad og adgang til ret meget) Hvad synes du, er det pengene værd? og er der noget ved de der ekstra faciliteter? :)
  Klem

  1. eller, alm. billet koster vist 1725, my bad.. men det er stadig lige 1075 kr. oveni :)

  2. WOW! De har godt nok sat prisen op?! Sidste år kostede det, det samme som get a tent lejren… Var dog MEGET glad for at bo der, så ville stadig overveje det, selvom det er blevet dyrere. Dog er teltene VIRKELIG små, så det skal man lige have in mente… Men hov, kommer lige til at tænke på noget. Er de 2800 ikke for to pers? Det var det i al tilfælde sidste år. Altså min veninde købte H&M reboot-pakken og jeg købte alm armbånd og så splittede vi differencen på hendes. Så er det jo ikke så dyrt og så synes jeg bestemt det er pengene værd! HÅber mine rodede overvejelser giver bare en smule mening :)

  3. Nårh, ja det har du vist ret i :) For teltet er til 2 personer og der står at morgenmad og ekstra faciliteter er til 2.. Men kan man kun være der fra torsdag af? eller kan man bo der fra lørdag hvor warm-up’en begynder? :)

   Det må blive lige knap 540 kr. ekstra for hver person – 2800 + 1725 = 4525. 4525/2= 2262,5. 2262,5 – 1725 = 537,5

 5. Hej Emily, tak for en intet mindre end skøn blog. Jeg har fulgt blogs i nogle år, men det er først det sidste halve år, at jeg har fulgt med intenst, hvilket i høj grad er din fortjeneste. Det var først da jeg opdagede din blog at jeg fandt en, der gang på gang var sjov (har grinet virkelig meget af nogle af dine indlæg), stil og sprog- mæssigt klart inspirerende og alle mulige andre gode ting. Så tak for det, du har gjort mig blogafhængig… Nå, nok om det, ville bare lige sige det.

  Jeg tænkte på hvor du har købt Korres-produkterne? Jeg har set dem på smartgirl.dk, men hvis jeg kan finde dem i en fysisk butik ville det være dejligt.

  Mange forårshilsner, Karoline

  1. Illum har Korres, men jeg køber det (meget billigere) på lookfantastic.com :)

   Og tak tak tak, fy for den hvor er du sød og hvor bliver jeg glad!!

 6. Hej! Jeg er ny læser på din blog. Det er rigtig dejligt med et indlæg der har fokus på ‘grønne’ cremer, for det er noget jeg selv er begyndt at gå en del op i. Samtidig er det rigtig med lidt inspiration til nye produkter. For jeg er bestemt heller ikke typen, som har låst sig fast på nogle bestemte. Ved du, om der er butikker i Danmark (gerne landsdækkende), som forhandler Korres produkter? Eller er på webshops man skal have fat i det?

 7. Bare en lille kommentar =)
  Det er rigtig godt at bruge grønne produkter, men man skal huske at svanemærket er et miljømærke. Så selvom der stadig er tænkt på ens sundhed, så kan der stadig være en del i produktet, som skader – f.eks. parfume, som kan give allergi. Så det bedste er at købe produkter, som også er astma-allergi-mærket.
  Ellers tak for en god blog !