look of the day: tuilleries

Outfit details: Jacket Nué Notes// tee Just Junkie// shorts + flats The Kooples// purse Mulberry

De nederste billeder hører egentlig lidt til ‘fraklip’. Der er altid sådan en masse grinebidderbilleder imellem. Kan ikke altid tage det helt alvorligt. Meget sjældent faktisk. Skobilledet burde nok også kategoriseres under fraklip, men glemte at tage et ordentligt, så i mangel af bedre… Shorts’ne og ballerinaerne er fra The Kooples og noget jeg købte i Paris. Mmmm…. hvem der bare stod i solskin i Tuilleri-haverne nu. Skal dog ud at spise med min fine kæreste (må man skrive det? Nu bliver han nok sur. Men tænker ikke fin på alfemåden, mere som i ‘min fine ven’. Ok, det er lidt fimset. Min seje kæreste så) i aften, så det er slet ikke fordi jeg skal brokke mig. Og ellers står den bare på work, work, work på Patriksson hvor jeg er i praktik, så der er ikke så meget spændende at berette om ellers. Men er stadig lige så glad som i går aftes :) Tak for alle jeres søde kommentarer til indlægget om den gule æske.

(Visited 224 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

 1. Ej hvor ser det bare rart ud! Jeg bliver så glad hver evigt eneste gang, at jeg læser din blog. Tak fordi du gør glad!

 2. Hej Emily!

  Jeg synes simpelthen, at dine ballerinaer er så fine! Ved du, om man kan købe dem på nettet et sted?

  Mvh. Louise

 3. Jeg må endnu en gang komplimentere dig Emily. Du ser virkelig altid godt ud, og du har den fedeste stil. Jeg tager hatten af for dig.
  Jeg ved, at du tidligere har skrevet rigtig meget om dit ur, som jeg ved er Rolex. Mit spørgsmål går bare på, hvad modellen hedder? Jeg synes virkelig det er et fedt ur, og jeg overvejer selv at investere. Har du nogle erfaringer med, hvor man kan købe disse vintage rolex-ure? Jeg tager gerne imod råd og vejledning :)

 4. Lækkert outfit. Jeg må virkelig lige sige, at jeg synes dine solbriller og dit beach-lookalike/rockstar hår med de, ja, store udgroninger passer virkelig godt sammen. Lækker kombi i det hele taget. Du ser strålende ud som altid. :-)

 5. Vær så venlig at kalde ham din ‘fine’ kæreste!
  Jeg bliver selv ofte misforstået når jeg refererer til min ‘rare’ kæreste. Men han er jo rar. Altså mere som i en stemning, end som på ‘jeg-kender-ham-ikke-men-han-virker-rar’-måden.

  Masser af roser fra en fast beundrer som har fulgt med helt fra starten (altså både med henblik på bloggen og folkeskolen haha:)

   1. Så lidt – ville ønske jeg også havde sådan et vidunder af en maskine.. må se at få købt en :)
    Men hvis man ser siden, hvorfra hun har opskriften – så er der bare såååå mange lækre is-opskrifter!!!

 6. Hvor har du købt din lækre læderjakke henne?
  Er helt vild med denne. I det hele taget bare hele outfittet :)

 7. Hva str er din læderjakke i? :)
  Elsker den…
  Men jeg er 175 høj, så den blir måske kort til mig….

 8. Tak for hurtigt svar.
  Hvordan er den størrelsesmæssigt?
  Har fundet den på tilbud i en str 42, min anden læderjakke er dog en str 40, og vil så gerne have denne her :)