look of the day: neon & kitten

Outfit details: Cardigan + tee + shopper (last season) COS// jeans Filippa K// shoes + bag Balenciaga// sunglasses Ray Ban

Oh my, hvor er jeg altså bare glad for de her jeans. Jeg har haft dem i et par uger nu og de har bare hængt på mig. Ikke nok med at de er behagelige og pæne, så passer de altså også helt perfekt til min facon. Dejligt endelig at have fundet de perfekte jeans! I går var de ude at blive luftet sammen med bare tæer (for første gang i år) og lidt nyt fra COS.

Hvad synes I om min nye katteven? Han var den sødeste og mest nysgerrige kat jeg nogensinde har mødt. Der er gået en del hund i bloggen på det sidste, men når det kommer til stykket er jeg egentlig vældig glad for alle dyr – altså med undtagelse af hajer og rotter.

(Visited 127 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Aaaah Emily. Jeg elsker dine billeder. De gør mig så glad. Som jeg har skrevet til dig flere gange: TAK for at gøre alle bloggere, der tager fotos med mobilkameraer i spejlet til skamme og gøre billedsiden til en prioritet. Det er en mangelvare i den danske (og internationale) blogosfære. Jeg er træt af at se på dårlige billeder, og mine øjne bliver helt livet op igen, hver gang de kommer herinde.

 2. Iiih du har sådan nogle skønne billeder altid :-) Du er så fin og naturlig – og alligevel gennemtænkt til mindste fashion-detalje – we love it ;-D

  Og fantastisk med lidt katte-blogging! Når man nu selv ELSKER de små dyr, men er allergisk, så er det skønt at nyde dem på anden vis!

  Tak for en altid super blog…

 3. jaaaa, katte! Elsker dem og har selv to! Men vil også gerne have hund… måske en basset bretagne:)

 4. Lækkert outfit! Det er rigtig flot med den gule taske og den blå cardigan sammen :)
  -Men det er ikke det outfit du har på idag,vel? For tror nemlig jeg så dig på hellerup st. idag. Kan det passe? Du skulle til at snakke i telefon da jeg så dig (hvis de var dig) så ville gå hen og forstyrre ;)
  /Gunilla

 5. Lækre billeder som altid!! Og det er SÅ dejligt – kan kun være 100% enig med Katja.

  Super lækkert outfit hvor du har kombineret afdæmpede farver med pangfarver på pose og sko – det er meget forskellige typer af farver som du får til at hænge meget smukt sammen. Og kan godt forstå du er glad for bukserne for de klæder dig jo skide godt :)

 6. Hej Emily
  Endnu en dejlig blog :) Men jeg ville ønske du viste dine sko liiidt bedre :) Nogle gange er de svære at se – men stadig oftest min yndlingsdel af outfittet!
  Ha’ en dejlig aften!

  1. Modtaget! Havde faktisk close-up af skoene, men endte med at beslutte at skåne jer for mine blege vinterpølsetæer. Skal dog nok huske det fremover :)