video video

Da det er ved at være år og dag siden (ok, ikke helt så længe, men kan godt lide det udtryk), at jeg har lavet en hårguide-videoblog, tænkte jeg at jeg lige ville genudsende et par af de gamle + cupcake-icing-video som bonus. Og så bliver der forhåbentlig også snart tid til at producere lidt nyt :)

Hvis I vil se de oprindelige indlæg er det blot at søge på ‘V-log’ i Categories :)
Sorry my dear foreign readers, I haven’t yet had the courage to make a v-log in English.

(Visited 155 times, 1 visits today)
gifts
svar

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Neej hvor fint med en lille samling af videoer :)
  Den der gule ekspresso maskine i hjørnet på cupcake videoen, bruger du den tit? Er den god og hvad koster den osv. Fortæl fortæl hvis du har tid :)

  1. Lige nu er den faktisk i stykker, forde nogen har glemt at kalke den af, ahem… Men brugte den meget og er meget glad for den. Det er en Francis Francis og en halvpebret sag, men rigtig god (hvis man altså husker at kalke den af, af og til) :)

 2. Hvor har du købt din trøje/skjorte, som du har på på den første video?
  Er vild med den!

 3. Hvor jeg bare holder meget mere af dig nu end før!
  Kan godt se jeg slet ikke har fulgt med i din blog lang tid nok…du er dejlig!
  Dine smågrin for dig selv og din småsnakken, du har fået en video blog om at lave en stor knold til at være 7.58 minutter! – Havde set den hele om den varede 20 minutter, du er bare så sød.

  “Ej, nu står jeg og sludre igen, jeg er fuld af løgn!” DU ER SKØN EMILY!
  Flere video blogs!

 4. Hej Emily,

  Jeg så dig i Illum i går – vi var på hver sin rulletrappe og du snakkede i telefon, men ellers havde jeg sagt hej! Du er ligeså smuk i virkeligheden som på billeder – tak for den fineste blog i DK :)

 5. Ha ha ha jeg elsker kommentaren i din icing vlog: “så der ikke nok…..så tager man noget mere!” – ha ha hvor har du ret….det fik mig klukke sådan en god fredag morgen :)
  jeg syntes det er dejligt med vlogs, når der er noget der nemmest læres ved at se det gjort. Tak for en fantastisk dejlig blog!

 6. Fin og meget hjælpsom video guide!
  – Syntes altid det er en udfordring med de cupcakes :)

  Men hvad laver du icingen af?
  – bruger du altid flødeost eller smør eller.?

 7. indtil videre er du den dygtigeste til at alve video blogs i blogland efter min mening! hold da op hvor er du god til at tale til kameraet og være helt naturlig og cool.. fede videoer! er ny herinde, så det var godt du postede dem :)
  //Sine