look of the day: casual

Outfit details: Tee COS// hoodie H&M// jacket Nué Notes// jeans Filippa K// boots Acne// bag Mulberry

Opdagede i går at Penny endnu ikke har været med på et dagens, så det måtte der gøres noget ved også selvom tøjet var ganske casual, men sådan er det nu en gang også af og til. Eller ret ofte for tiden faktisk. Eksamenlæsning og luftning af og leg med hundehvalp indbyder ikke ligefrem til kjoler og stilletter. Heldigvis skal jeg til fødselsdagfest i aften og så har jeg jo en passende undskyldning for at hoppe i noget lidt mere festligt :)

Er temmelig sløj hvad angår at svare på kommentarer for tiden, det er ikke af ond vilje, blot tidspres, men læser hver og en kommentar og de er lige så højt skattede som altid!

A casual look of the day walking puppy Penny. I really adore that cute little freckled face <3

(Visited 282 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

25 Kommentarer

 1. Wow, You look damn fine, Emily!:) Og du blander mange gode ting; det cute, det lidt rå, det lidt afslappede! Du er bare god til det du gør!

 2. Endnu et dejligt outfit! Elsker skoene btw. :-)
  Jeg har længe været på udkig efter en Nué Notes læderjakke, al á den du har på der.
  Derfor tænkte jeg om du kunne lække lidt på hemmelighederne bag outfittet, og måske sige hvor man kan købe den, og hvilket prisleje de normalt ligger i? Det ville hjælpe meget :-)
  – Knus Inge (eller “klem” om du vil :-P)

 3. Jamen så vil jeg da lige sende en lille tanke og ønske pøj pøj med eksamenslæsning.
  Jeg sidder selv i samme båd, så kunne godt bruge en lille vuffer til at bryde med læsningen i ny og næ….men hund har jeg jo desværre ikke, så det bliver til lidt for meget onlineshopping, når læsningen bliver sat på pause:O)

  Glæder mig til at se aftenens outfit.

  Skønneste dag

  <3

  Pia Sabine

 4. Penny ser så sød og eksemplarisk ud! Synes nu dit outfit er ganske godt selvom det “bare” er almindeligt :) Fede støvler og er vild med tasken!
  God weekend til dig og Penny :)

  Anne

 5. Hej Emily..

  Wow hvor er hun blevet stor, hun er jo næsten ikke hvalp mere.. Synes du havde nævnt at de halsbånd der kun var om halsen var rigtig dårlige for hunde, men er det ikke sådan et hun har på der?

  Vh Julie

  1. Ja det går så stærkt :)
   Det tror jeg aldrig jeg har sagt?? I ‘Vov’-indlægget skrev jeg at det er rarest for hunden med et meget bredt halsbånd (som det hun har på her) eller en sele. Og selvfølgelig ikke kvælerhalsbånd. :)

   1. hvor sjovt, jeg tænkte det samme! jeg er meget inspireret af dit “vov” indlæg, da jeg selv går med tanker om en hund. de såkaldte “kvælerhalsbånd” – er det bare en tyndere model du mener?

    du skriver forresten min yndlingsblog off all times :)

    1. Et kvælerhalsbånd er (som oftest) en metalkæde/lænke, der lægges om hundens hals som en løkke og som derved ‘kvæler’ hunden midlertidig når den strammes til. Almindelige halsbånd er ok, tykke som tynde, men jeg kan bedst lide dem så brede som muligt, da det er mest skånsomt for hunden hvis den pludselig springer frem eller til siden og derved får et uventet ryk (jeg rykker aldrig selv i halsbåndet). Jo flere halshvirvler halsbåndet dækker over jo mindre er chancen for nakke- og rygskader, derfor er brede halsbånd gode. Vil man være på den helt sikre side er en sele, der lægger presset på hundens bringe/bryst at foretrække :)

     Og mange tak, hvor er du sød :D

     1. tusind tak for dit svar, jeg kunne aldrig drømme om at give min (forhåbentlig fremtidige) hund sådan en på, men ethvert tip bliver selvfølgelig modtaget med kys-hånd :) jeg skulle gerne undgå begynderfejl! :)

 6. Casual always works – I love it!
  Fantastiske billeder, elsker især det hvor i begge kigger på kameraet :)

  Hav en fantastisk weekend!

 7. Penny er jo sød som altid, og selvfølgelig også dig! ;)
  Tænkte på om du ikke snart ville lave en video-blog igen? Det er så hyggeligt.

  -God weekend, og held og lykke med eksamnerne!!!

  //Mie

 8. Er helt forelsket i den lille hund – som jo bare vokser og vokser :) Mit højeste ønske er selv at få en hund, men som 21-årig er det måske ikke verdens bedste idé. Må lige vente et par år :)
  Heldigvis her min mor en hund (som jo også er min, fra da jeg boede derhjemme) som jeg elsker over alt på jorden, og som jeg skal passe i næste uge. Tror også vi skal ud og tage sådan nogle fine billeder mig med og ham – så kan jeg se på dem, når jeg savner ham, hehe :)

 9. Hej Emily!
  Er helt vild med din blog :)
  Og så har jeg lige et lille spørgsmål..
  Hvilken hjemmeside lavede du din blog på? :D

   1. Okay, koster det penge at have en blog på wordpress? :)
    Jeg er nemlig en 13 pige, som godt kunne tænke mig at lave en blog, og gøre den rigtig fed med et vildt fedt design og sådan, men jeg må ikke hvis det koster penge, hehe :)