look of the day: bleu noir

Outfit details: Leather leggins Topshop// blouse vintage// purse Balenciaga// heels Nicholas Kirkwood

Hejsan folkens! Har haft sådan en dejlig weekend med fødselsdagsfest hos en veninde lørdag og familiefødselsdag søndag, så masser af fest og spas og deraf ikke så meget tid til blogging. Ovenfor er hvad jeg havde på lørdag aften. Blåt og sort. Øjenmakeuppen er også mørkeblå, selvom det nok er lidt svært at se. Hvis ikke jeg havde været sådan i tidsnød skulle neglene også have haft et lag blå lak, så det må I tænke jer til ;)

Der er i øvrigt en lille video til Penny-fans’ne på bloggens facebookside :)

(Visited 611 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

66 Kommentarer

 1. Hvordan har du dog råd til Burberry støvler, Balenciaga clutches, Nicholas Kirkwood stiletter, Mulberry satchels osv?!
  du er så heldig ;D
  Jeg er helt vild med blusen (en skam at den er vintage ;))

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  1. Hehe… det er jo noget jeg har købt over lang tid og sparet op til :) Startede med at ‘samle’ på sko, tasker etc. da jeg var 13 (hvilket snart er 13 år siden – wow), så det løber jo op efterhånden.

 2. Hej Emily….

  Hvem får du til at tage billederne af dig?? (De er altid så flotte taget…)

 3. Hvis jeg kunne fløjte ville jeg gøre det, for hold nu op du ser fantastisk ud. Er vild med hele dit outfit. Mixet mellem den feminine paillet top og de rockede læder leggins er lige i øjet. Enormt inspirerende.

  Mvh. Michelle-Marie

 4. Et rigtig fedt outfit! Jeg er specielt vild med dine læder leggins, er det lang tid siden du købte dem?

  -astrid

 5. Love it, LOVE IT, love it!!

  Jeg vil nu benytte mig af en ikke så brugt udtryk fra min side i hvert fald.

  Du ser BRAND godt ud!:O)
  Sikker en babe hi h

  <3
  Pia Sabine

 6. Er helt vild med dit outfit. Fuldstændigt gennemført og virkelig fedt!
  Du har uden tvivl DKs bedste blog.

 7. Har aldrig kommenteret her før, men dette outfit fortjener da godt nok en kommentar… hold da op hvor er du bare pææææn, elsker det hele: håret, skoene, toppen, leggins’ene… mums!

 8. Du har gjort det igen! købt et stykke tøj som jeg har stået med i hånden op til flere gange og tænkt: hold op, hvor er den flot, men hvordan skal jeg lige style det. Så viser du billeder med det tøj eller den stil på, og du worker det så godt. Du får mig altid til at fortryde, at jeg ikke købte det stykke tøj. Først midi nederdelen fra H & M, så blomsterkjolen fra H & M og nu en vintage palliet trøje. Du er virkelig god til at “style” dit tøj, så det samtidig passer til dig og din stil!

 9. Hold kæft hvor ser ud godt ud!!!
  Det er mit ynglings outfit billede af dig ever!!
  Rock on girl.
  Ps. Sælger de stadig bukserne??

 10. Hvor er du gennemført og lækker! Jeg er ellers ikke til tøj, der skinner eller har så “skrappe” farver, men du ser overvældende godt ud, og jeg vil have alt, hvad du har på :) Du er en sand inspirationskilde. Tak!

 11. det er det flotteste outfit jeg har set dig i! Det HELE passer bare så godt sammen, og fletningen gør det til noget helt særligt, det klæder dig virkeligt med den fletning!

  Er altså fuldstændigt skudt i de her billeder og dit look!

 12. det er sjovt, noglegange når jeg sidder og kigger din blog kan jeg ikke lade være med at få lidt Carrie B (satc) følelser. Du er virkelig altid så smart og det er som om alt klær dig. præcis som med Carrie :D

 13. Wauw! Jeg kopmplimenterer igen og igen(og igen!) dit smukke, kønne udseende, men hold da op! Her overgår du dig selv endnu engang, you look stunning! :)

  The Fashionphile

  -http://fashionphileme.blogspot.com/

 14. det her er simpelthen exceptionelt smukt. Du er exceptionelt smuk.
  Det er outfits som dette her der trækker den danske modeblogosfære op på internationalt niveau!
  Det er altid rart som læser at bevæge sig ind i sådan et stilsikkert miljø som dit.

 15. Nøøøøøøøøøøøøj hvor er du altså smuk på de her billeder… altså ikke at du ikke er det normalt, men der er bare et eller andet ekstra over dig på dem her.