Rømø

Billedstorm fra Rømø. Lyng, strand, stråtækte huse, gåture, mad bag i bilen fra Rømø-slagteren på Prilen (som en sød læser tippede mig om, tak!), morgenkomplet fra Rømø Bageriet (med hele 8 kuvertsmør til 2 personer, så mangler man da ikke noget) og en virkelig lækker salat med Rømø-rejer to go fra Restaurant Ø på Dayz resortet (det er de ‘nye’ stråtækte huse på billederne) hvor vi boede. Og tarte tatin og Marcel kage, mums. Savner allerede de smukke hedelandskaber og strandene.

Some more pics from our recent trip to Rømø, one of the many islands of Denmark.

(Visited 612 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

 1. Når jeg sidder og kigger på dine billeder ville jeg ønske jeg havde en uge sådan et sted. Helt stille og i sit eget tempo :) Smukke billeder.

 2. Sikke da nogle helt og aldeles smukke billeder. Wow!!!
  Og får da virkelig lyst til at pakke kæresten under armen og stikke afsted sammen. Så er det bare ærgerligt at han lige er taget til Jylland :(

 3. Mine bedsteforældre har sommerhus på Rømø, så jeg har også mange dejlige minder derfra (: Så det er rigtig hyggeligt med de her billeder og reportagen (:

 4. Min familie har sommerhus på Rømø, og jeg skal der til i 2 uger her i ferien!! Der er så skønt når der er godt vejr. Håber du nød opholdet.

  Sommerhuset ligger lige overfor huset på billed 2!

 5. Din blog er faktisk en af mine yndlings-blogs, selvom dansk er ikke mit modersmaal – eller ogsaa fordi – elsker jeg at laese om dit liv! Ogsaa tak for de fantastiske billeder af DK og dig! Bare smukt, ogsaa Romö :-) De gör, at jeg vil bare tilbage!
  Hilsner fra Kathi fra Circumculturality i Wien!

 6. Går næsten ud fra, at man gerne måtte have hund med? ;) Emily, kunne du mon på nogen måde lokkes til at lave et indlæg om godbidder til hunde og sådan andet godt til dem? Synes simpelthen det er lidt af en jungle med alle de mærker der findes. Vil helst have noget uden for mange tilsætningsstoffer, men kan du anbefale noget?
  Tak på forhånd :)

  1. Det måtte man ja, men mod et tillæg. Kommer nok ikke til at lave et indlæg om godbidder (så tror jeg, jeg får slag af de ikke-hundeinteresserede hehe). Men ved at webshoppen Dollardog har mange gode og naturlige godbidder, der har jeg købt en del. Og ellers er meget af det man alligevel har i køleskabet ganske glimrende som godbidder i små mængder :)

 7. Hvor hyggeligt!

  Lidt underligt spørgsmål :D
  Men jeg er SÅ misundelig på dig, hvordan kan du have så meget tøj og tilbehør og sko osv.
  Det så snyd!
  Heheh :)
  Rigtig fed blog!

  1. Haha…. jeg er vist bare en ‘gammel’ krage, der har samlet på tøj, tasker og sko i lang tid efterhånden. Og jeg smider sjældent noget væk…

 8. Hej Emily!
  Skøn tur. Hvor er den fede, marineblå trøje fra? Én du har lånt af kæresten…? ;) Den er vildt flot.