smoothies

Der er blevet lavet mangen en smoothie i mit køkken i siden bloggens spæde start i september 2009. Tænk engang, det er snart to år (!) siden… Nå, indlægget her skulle handle om smoothies og ikke nostalgi.

Selvom der bliver længere og længere mellem smoothie-opskrifterne her på bloggen, så bliver der altså stadig produceret frugt-shakes i rå mængder herhjemme. Jeg elsker smoothies også selvom det vist er et (mad)modefænomen fra forrige årti, men den slags kan jeg altså ikke tage mig af, når det nu er nemt, lækkert, sundt og pænt.

Det er dog som regel kun hvis det er en ny variant, at den kommer på bloggen. Så må vist til at være lidt kreativ med blenderen igen. Indtil da vil jeg lige gøre opmærksom på alle de dejlige opskrifter på shakes og smoothies, der allerede er at finde på bloggen (find dem under fanen Opskrifter/recipes i menubaren) i anledning af at jeg i morgen udgiver et indlæg om hvad der er/kan være i mine smoothies med fokus på tilskud, der gør smoothien til et mere helstøbt måltid eller giver den et ekstra sundhedsboost. Stay tuned :)

I’ve made a lot of smoothies since I started this blog almost two years ago. Find them under ‘Opskrifter/recipes’ just below the header :)

(Visited 340 times, 1 visits today)
Chill

Skriv en kommentar

16 Kommentarer

 1. FANTASTISKE billeder som altid. Skønne, skønne farver – mmmhh, får helt lyst til en iskold smoothie! ;-)

  /Tine
  madmusikmode.blogspot.com

 2. Hej Emily :)
  Jeg tænkte på, hvilke indstillinger bruger du på dit kamera når du tager mad-billeder? Jeg synes altid, at de er så stemningsfulde :)

 3. – og husk nu lige i disse små-paranoide mad-tider at du ikke må bruge frosne købe-hindbær i en smothie – der er risiko for diverse vira og bakterier. Hele min familie reddede sig en gang Roskildesyge pga frosne hindbær – øv :-( – siden har jeg altid givet hindbærrene en gang opkog med lidt citron og lidt sukker og kølet dem ned, inden jeg har brugt dem i en smothie. Lidt besværligt, men det er også besværligt at være 3 personer og kun have 2 toiletter :-P. Hindbær fra min svigerindes fars have koger jeg nu ikke, men han har heller ikke vandet dem med forurenet vand og jeg plukker dem selv :-)

 4. elsker også selv at give min smoothies lidt ekstra sundhed i form af diverse olier. Men man skal seriøst huske ikke at blende olierne, for så bliver de harske! det tip kunne jeg godt have brugt inden den første gang og det ligner nu også at du først tilsætter til allersidst:) men det er altså bare lidt vigtigt at huske synes jeg..

  1. Det er det! Jeg tilsætter olien lige inden jeg hælder smoothien op og lader den lige ‘køre med’ en enkelt gang eller jeg rører den blot ud i smoothien efter jeg har hældt den op.

 5. Jeg kan varmt anbefale at fryse bananer til brug i smoothies. Så går smoothien fra smoothie til milkshake agtig, og det er jo ikke en skidt ting. :)

 6. Hej Emily
  Jeg ville blot give et tip videre, nemlig bogen High on smoothies, der indeholder en rækker af rigtigt lækre opskrifter på smoothies, der bl.a. indeholder en masse gode grøntsager uden at det går ud over den gode smag. Hvis ikke du allerede kender den, så er der god inspiration at komme efter til nogle sunde, smukke og velsmagende smoothies.
  Hav en dejlig dag.
  Kh.,
  Malene

 7. Hehe, havde jo helt glemt konceptet smoothies, husker nogle somre siden hvor de udgjorde mit faste morgenmåltid….men dine fine og appetitvækkende billeder giver mig helt lyst til at gå i gang igen…med masser af nye ingredienser:-)

 8. Mmmh, disse smoothies ser både lækre, sunde og spændende ud :)

  // shannonthalund.blogspot.com