louisiana living

I torsdags var vi som skrevet på Louisiana, primært for at se arkitekturudstillingen Living – Arkitekturens Grænser III-IV. Living er 3. og 4. del i en udstillingsrække, der undersøger arkitekturens grænser. Og selvom forgængerne var ualmindeligt glimrende, synes jeg at Living er endnu bedre og vanvittigt interessant. Men også meget omfattende, både rumligt og indtryksmæssigt. Så vi måtte flikke en plan B sammen, da vi langt fra havde sat den tid af, som udstillingen kræver for at få det optimale ud af den: Vi endte altså med at købe bogen, der hører til, for så at studere den hjemme og så må vi simpelthen derop igen.

Altså; udstillingen er et must see hvis man er bare den mindste lille smule interesseret i arkitektur (eller mennesker), men sæt som minimum en halv dag af til den OG læs gerne om Living + se de mange videoer på Louisianas hjemmeside inden. Det ville jeg ønske vi havde gjort. Men jeg er usandsynligt dårlig til at planlægge og næsten alting besluttes i sidste øjeblik. Lad være med at være som mig… For selvom det er vældig dejligt med endnu en tur på Louisiana, så er det jo desværre ikke gratis.

Louisiana har i øvrigt hængt en masse pænt op fra deres egen samling også, som bestemt er værd lige at gå igennem. Og så er der noget David Hockney-tegner-på-iPad-gøgl, som ikke lige var mig, men som ikke desto mindre er ganske sjovt og som man jo sagtens kan svinge forbi, når man nu alligevel har sat en HEL dag af til at gå på museum. Hvis man altså ikke var mig, der troede at det hele snildt kunne nås på to timer (inkl. obligatorisk kaffe og kage forstås). Vil gerne have en personlig assistent, der kan planlægge og strukturere min tid.

Went to Louisiana museum of modern art last week and REALLY enjoyed the architecture exhibition ‘Living’.

(Visited 357 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

4 Kommentarer

  1. Hvis du beslutter, at gøre alvor ud af det med assistenten, så vil jeg gerne række en hånd i vejret ;)

  2. Åh, hvor lyder det som en spændende og god udstilling! Men Louisiana og Århus ligger lidt langt væk fra hinanden. Ved du hvor længe udstillingen kører? Og kan man måske købe bogen på nettet (hvis man nu aldrig kommer afsted)?