smile

Tænkte at I måske også kunne bruge et smil og lidt puppy love her i heldagsregnen. Det holder i al tilfælde mig oppe. Nå, ja og så hyggelig frokost med den bedste specialemakker og lidt udsalgsshopping i Another Nué, ups…

Nothing like a big puppy smile :)

(Visited 168 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Ja piv, det er gået alt for stærkt, hvor blev min lillebitte hundemus af?

   Det var rigtig fint, der var en del gode ting tilbage og alt er på 50% nu :)

 1. Hej Emily!
  Du skrev for noget tid siden at du søgte blogs. Du har jo selv blogget lidt om mad en gang i mellem, så derfor tænkte jeg om du måske ville besøge vores blog “Plat du jour”. Vi er meget store fan af din blog, og du har simpelthen så god stil! Du er for sej. Håber at du har tid og lyst til at tjekke den ud!
  ps. har lige tjekket din “fane” med opskrifter, og wow hvor ser det hele altså bare lækkert ud!!

  Bisous Jose et Chris