look of the day: shopbop outfit

groen2
groen9

sponsoreret indlæg

Outfit details: Jumper Madewell// necklace Madewell// jeans Les Halles all bought at shopbop.com // booties Repetto// sunnies Karen Walker// bag Mulberry

Jeg fik i sidste uge 200$ til at handle hos Shopbop.com og tænkte at det kunne være sjovt at se om jeg kunne stykke et outfit sammen for det beløb. Det kunne jeg sådan næsten. Mørkegrønne jeans stod højt på min ønskeliste og disse ‘Straw Legging Jeans’ fra Les Halles er helt perfekte både i farven (der desværre ikke helt kommer til sin ret på billederne) og snit/pasform (til mig, sådan noget er vel temmeligt individuelt). Sweater og halskæde er fra Madewell, som jeg ikke kendte i forvejen, men som har utrolig mange fine ting og sager til ret rimelige penge. I alt blev det 214$ for trøje, jeans og halskæde så det passede jo nogenlunde med det tildelte beløb, men så var det at jeg liiiige kom til at sprænge budgettet og købe Karen Walker solbrillerne også og iPhone coveret jeg viste jer i går. Ups. Det er derfor jeg sjældent netshopper. Det går altid lidt over gevind…

Shopbop sender fra USA og man kan betale told allerede på deres side, så man slipper for ‘overraskelsen’ og at ens pakke sidder fast i tolden i uendeligheder. Jeg havde mine varer i løbet af 3 dage.

Husk at I kan få Shopbop-nyheder på Facebook, Twitter og Shopbops egen blog og så er det også værd at tjekke Shopbops udsalg.

Mange tak til sødeste Mie, der har taget billederne.

Love my new dark green Les Halles jeans. So much that I’m going to buy them in burgundy as well. Jumper and necklace from Madewell. All three items are gifted by Shopbop.com

(Visited 397 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

20 Kommentarer

  1. Ja, lidt tror jeg. Men ikke noget jeg har tænkt over/gjort noget for. Sådan går det ofte efter sommeren…

 1. Jeg bliver altid så nervøs, når jeg overvejer at handle fra netshops uden for EU. Jeg kan ikke gennemskue det der med told. Men fedt at Shopbop gør det på den måde – det kunne være, at jeg skulle springe ud i det. Hvor meget kom du af med i told for din pakke?
  Helene fra http://www.minoptik.blogspot.com

  1. De lægger 30% oveni, så der er stadig lidt at spare ift. danske priser + fabelagtigt udvalg :)

 2. Fedt outfit! Lækker jumper ;-) Så det vil sige, at du slet ikke har betalt noget som helst udover det beløb, som du gav hos shopbop? :-)

 3. Hej Emse,

  Vi tester hvad der sker når vi skriver en kommentar hos de forskellige blogs.

  Håber det er ok,

  Vh,

  Nicholas og Kia