look of the day: flare pants

Outfit details: Coat Zara// Jeans Whyred (gave/gifted)// boots Minimarket// bag Dixie (gave/gifted)// scarf knitted by me// 

Billederne ovenfor er fra i mandags hvor jeg var på Paludan og genleve mine tidlige studieår med en af mine veninder fra litteraturvidenskab. Øj hvor har jeg hængt der meget og følt mig meget klog og ung og følsom. Men alletiders gode og hyggelige bogcafé er det, så hvis I ikke kender den er Paludan så afgjort et besøg værd. Men der vrimler altså med studerende, læseheste og ravjuntadamer, så er I advaret.

I dag har jeg en dag med en masse ærinder ude i byen og forhåbentlig kan jeg også få presset en lille manicure ind, inden jeg i eftermiddag skal til hygge hos Rudolph Care og derefter til fødselsdag. Ikke at manicure er livsnødvendigt på nogen måde, men har sat mig i hovedet at en omgang Shellac kunne være sagen igen, og når først jeg har sådan en grille, kan det kun gå for langsomt med at få den efterlevet.

Og tusind tak for alle jeres ‘madønsker’, er nu helt inspireret til at gå i køkkenet igen. Og lave julemad og madpakker, hehe :)

Det er snart jul (sådan ca.) og I kan tro at jeg har nogle rare ting oppe i ærmet til jer. Er ved at planlægge en adventskalender med de lækreste præmier, ih har lyst til at fortælle hvad det hele er, stay tuned, det bliver SÅ godt :)

bloglovin

(Visited 360 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

34 Kommentarer

 1. Må jeg spørge hvor du har købt garn til dit halstørklæde? Og om farven har et navn eller nummer?
  Jeg pønser på at bestille et hos min mor (forsøgte mig selv sidste år, men efter en måned var jeg kun nået 20 cm og min mor strikkede 2 meter på en uge)
  Tak :)

  1. Det kan jeg simpelthen ikke huske desværre. Det er et jeg har strikket for to år siden :( Men det er tykt garn i ren uld. Og det er købt i den sy/garn-biks, der ligger i Amager Centret :)

 2. Snyd at du skal til hygge ved Rudolph Care..
  Men du må hilse fra mig og sige at jeg æææææælsker deres body lotion! :D

 3. Jeg så dig på Paludan i mandags – men var selvfølgelig travlt optaget af seriøst gruppearbejde så tænkte, at det var ikke lige tiden at afbryde for at snakke med dig ;)
  Men jeg håbede lidt, at der ville komme billeder af dit look på bloggen, da jeg synes , at det er ret fint til dig. Især med det orange tørklæde til!

 4. Det er billeder som disse, der gør mig noget så hidsig over at jeg pinedød ikke kan lave fransk fletning på mig selv!

 5. Hvis du har været på Rudolph Care håber jeg at du sagde “hej” til Andrea og fortalte hende at hun er sej bla fordi hun har kastet sig ud i at lave Rudolph Care.

 6. Adventskalender??!! Uhhh, det lyder spændende :)

  FEEEDT halstørklæde, sejt at du selv har strikket det

 7. ……..og PS: Kan du anbefale nogle steder i KBH, hvor man kan købe tykt garn i fede farver? Eller en internetside?

  Ved ikke om du har set “Alt for damerne” i denne uge, men der er en boligartikel, hvor kvinden selv har strikket et stor sengetæppe, som bare et så fedt! Det er sat sammen af vrangstrikkede firkanter i de fedeste pang- og neonfarver! Det er et projekt, som jeg tænker på at gå i gang med. Men syns det er svært at finde garn i “skrigfarver” – de fleste steder fører de mest garn i afdæmpede farver.
  Hende i boligartiklen havde selvfølgelig fundet garnet i Østen! Der regner jeg ikke lige med at tage på garn-shoppe-tur i den nærmeste fremtid ;)

  1. Der findes en GENIAL butik i Søborg, som sælger alt garn i verden.. Jeg kan selvfølgelig ikke huske hvad den hedder.. Jeg har selv købt garn der til et tørklæde i 100 % uld.. Det er så lækkert! Den ligger i Buddinge centeret..

   1. Tak for tip Nicole!! Så sejt når I hjælper hinanden :)
    Jeg er også begejstret for den garnforretning, der ligger på Godthåbsvej, den ligger på et hjørne, men kan desværre ikke huske hvad den hedder…

 8. Jeg vil sætte min mor til at strikke sådan et tørklæde.. Hvilken tykkelse er garnet? Og pindende? Og hvordan er det strukket? 2 ret, 2 vrang og så bare forskudt eller hvordan? Hvor mange masker har du slået op? :-)

  1. Uh som skrevet ovenfor er det et par år siden jeg har lavet det, så kan ikke huske det præcist desværre :(
   Mener det var på pind 8 eller 9 og så med noget tykt uldgarn. Det er dobbelt perlestrik altså to ret, to vrang og så omvendt på næste pind, præcis som du skriver :)
   Kan ikke huske hvor mange masker jeg slog op, har lavet et par stykker af de her tørklæder og nogle af dem er bredere end andre, prøvede mig vist bare frem. Dog kan du prøve at søge lidt rundt på bloggen, viste dem nemlig dengang jeg strikkede dem (så vidt jeg husker) og dengang lagde jeg vist også en ‘opskrift’ ud :)

 9. Jeg var på “flipper”-holdet i mine tidlige teenage-år, og gik altid i super-flare bukser. Men jeg voksede fra det, og jeg kan godt mærke at jeg ikke er klar til at de er tilbage endnu. Lige som med Buffalo-sko. De må lige vente lidt længere, til det bliver deres tur igen!

  Men ser man bort fra fodenden (?) af dine bukser, så ser du jo som altid blændende godt ud. Jeg må simpelthen snart tage mig sammen og lære at lave fransk fletning på mig selv…!

 10. Du er noget så sød og virkelig god til at strikke (: Sådan et halstørklæde kunne være sejt at vinde, hvis du nu lavede en konkurrence ud af det (;

  1. Hehe… det er jo slet ikke nogen dum idé, måske det skal være en af adventsgaverne ;)

 11. Jææ, adventskalender! Det er jeg HELT klar på :-)
  Og til de strikke-interesserede kan jeg anbefale at se efter garn, når man er i genbrugsbutikker – man kan være heldig at finde en billig pose med garnnøgler, som en eller anden har opgivet at strikke en trøje med for mange år siden…

 12. Jeg har the primrose bakery bog, helt ny og købt i urban outfitters – desværre har jeg også fået en i gave, købt i london og kan ikke byttes. så vil høre om du kunne være int i at købe den lidt billigere:)? den er helt ny og fin!

  1. Ih tusinde tak hvor er det sødt af dig at tænke på mig!!! Har ‘desværre’ nået at købe den selv… Men tak igen!! Klem

 13. sikke et dejligt indlæg!
  bogcafeen lyder SÅ hyggelig og jeg elsker dit outfit, især tørklædet og dit hår <3
  Glæder mig virkelig til at se hvad du har fundet på til jul!
  Tak for en dejlig blog! har fuldt dig i lang tid og jeg bliver stadig fascineret og inspireret af dine indlæg.

 14. Hej Emily.
  Tak for en rigtigt god blog :D
  Du siger at du har læst litteraturvidenskab. I den forbindelse tænkte jeg på om du ville fortælle hvad dine yndlingsbøger og yndlingsforfattere er? Det behøver ikke være gode tips, bare hvad du selv bedst kan lide :D
  Knus Lulu

  1. Prøv at vælge kategorien ‘books’ oppe i menubaren til højre, så burde der komme lidt frem :)

 15. Til Lærke og Emily ;-))
  Der ligger opskrift på halstørklæderne på den 8/2 2010 og 7/12 2009, kommer fint hvis man bruger søgefeltet foroven og bare skriver halstørklæde!! jowjow det virker, ha ha
  klem Lene