look of the day: grunge + girly bling

Outfit details: Parka vintage// knit Nué Notes// jeans Modström// boots Colors of California// necklace ASOS// bag Balenciaga

Ok, havde lovet jer et hundefrit indlæg, men Penny insisterede nærmest på at være med på billederne. Måtte kassere over halvdelen af dem pga. hundenumse. Det her er nok en af mine favoritkombinationer/kontraster: army/grunge og virkelig piget simili.

Holder fake-weekend i sommerhus med J i dag og i morgen. Vi har længe villet i sommerhus, men kunne ikke finde en weekend uden arbejde/planer, så sidste udvej blev at lave vores egen interimistiske mandag-tirsdags-weekend. Så den står på lange ture, lækker mad, hygge foran pejsen, tegneserier, aviser og blade.

(Visited 236 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. Wooow, dejlig jakke!! :)
  Har vidst før spurgt om vi(tror ikke kun at det er mig der er interesseret) ikke må se et billede af J? :P
  Ha’ en fortsat god “weekend”! (:

  1. Mange tak. Desværre nej, han har selv valgt ikke at ville på bloggen, så det må vi respektere ;)

 2. Ej hvor lyder det hyggeligt – bliver helt glad :-)
  Nyd det! Ville ønske jeg også kunne holde fake weekend og tage i sommerhus med dem, jeg holder af.

  1. Hehe… det ville jeg faktisk gerne, men den er så hullet og alle knapperne mangler, så det kan jeg næsten ikke være bekendt ;)

  2. Hej Natalie :)
   Du kan sagtens finde en lignende parka i en genbrugsbutik. I kbh har jeg set en der ligner meget i en genbruger på studiestræde, bare et tip.

 3. Hvor er det bare nogle gode billeder! :-)
  Jeg tænkte på, om du ville lave et indlæg, der viser, hvordan du laver den frisure, du har på billederne? (knolden) Rigtig god “weekend”.

 4. Rigtig god sommerhustur!

  Er vild med din halskæde. Er det lang tid siden, at du har købt den? Kan nemlig ikke finde den på ASOS.

 5. Kan du lære os læsere hvordan du laver din “bun” på hovedet, den er så flot og skinnende, og når jeg prøver at lave den får jeg en masse fimrehår over det hele og det ser bare kikset ud og får mig til at tænke tilbage på 90’er strithåret med de små glimmer hårklemmere.. please help
  kram carina

  1. Hmm… bum bum, tror faktisk ‘bare’ at jeg klasker den sammen ovenpå hovedet, men skal prøve at se om jeg har nogle tricks jeg kan dele :)

  1. Hehe… nej måske ikke, noget skal de hedde de indlæg :) Men hvis trøjen var skiftet ud med en skovmandsskjorte, halskæden droppet og håret havde været løst (og uglet), så havde vi været derhenne af ;)

 6. Hej Emily,
  Fedt outfit og superfin neglelak – lækkert med sådan en opfriskende farve her i det grå efterår!! Hvad er det for et mærke, og hvad hedder farven?
  /Stine