chokolade- og gaveregn i illum

Sponsoreret indlæg

Jeg er vild med at juleshoppe i stormagasiner. Først og fremmest fordi det er super praktisk at man mere eller mindre kan få alting under ét tag, men også fordi der er noget vanvittigt hyggeligt over jul i de gamle stormagasiner. Der er altid pyntet smukt og opfindsomt op og gjort lidt ekstra ud af det. I år er der dog endnu en god grund til at julehandle i Illum. Hver weekend frem til jul, deler ILLUM nemlig fyldte chokolader ud til alle kunder, og i over 5000 af dem, er der gaver fra stormagasinets mange afdelinger, hotel- og spaophold og andre dejlige overraskelser.

Der er et lille lod på de chokolader, der udløser en julegave. Der står eksempelvis: ’Tillykke. Din gave venter på dig i Burburry’. Alle ILLUMs afdelinger er med, så der er chance for at vinde gaver fra hele molevitten. Derudover er der også hotel- og spaophold blandt gevinsterne.

Der står søde nissepiger ved alle indgange og deler chokolader ud, så hvis du vil deltage (eller spise chokolade) så er det bare at tage på juleshopping i ILLUM. Chokolade og gavelotteri, what’s not to like?

[youtube YkxBAu4fSBA 930 503]

Følg også Illum på Facebook hvor der er mere info om chokolader og gaver og billeder og video af nissepiger i aktion :)

(Visited 263 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

7 Kommentarer

  1. Ej, hvor skønt! Tak for tippet. Gælder det mon allerede fra i dag, eller er det kun lørdag-søndag?