facial

Rigtig godt nytår allesammen! Jeg har haft en hektisk dag, hvor alt det der ikke blev ordnet mellem jul og nytår fluks måtte fikses og så lige alt det løse. OG vi har endelig fået lamper op i lejligheden. Så mangler der bare lidt billeder og så er det vist lige før I snart må få et kig indenfor :)

Jeg er ikke så meget til nytårsforsætter, men ét har jeg: Flere ansigtsbehandlinger i 2012! Det er da et rart og overkommeligt forsæt. Et par uger inden jul var jeg nemlig til den skønneste ansigtsbehandling hos Beauty Avenue. Jeg er totalt rookie hvad den slags angår. Eller det vil sige, har fået en ansigtsbehandling engang på en kosmetologskole da jeg var 17 og det var langtfra en behagelig oplevelse. Har stort set fortrængt det, men vistnok noget med en elev med meget lange kunstige negle, der klemte halvdelen af mit ansigt af. Og så tog det vist min hud en uges tid at komme sig. Efter det besluttede jeg, klog af skade, at ansigtbehandlinger så afgjort ikke var noget, jeg gad at bruge mine penge på.

Stella, der har Beauty Avenue, har sidenhen ad flere omgange prøvet at lokke mig til at få en ansigtbehandling, men jeg afslog høfligt hver gang. Manicure, pedicure, kropsbehandlinger, få ordnet bryn og hårfjerning med sugaring, jo tak, men den traumatiske ansigtsbehandling lurede lige i underbevidstheden og jeg skulle ikke risikere sådan en tur igen. Til sidst lod jeg mig dog overtale og blev lovet, at det ville blive afslappende og rart.

Eftersom jeg ikke har noget at sammenligne med (altså bortset fra verdens værste ansigtsbehandling) er jeg måske ikke den allerbedste til at bedømme oplevelsen og der skulle selvsagt heller ikke meget til at imponere mig. Alligevel har jeg på fornemmelsen at jeg med denne Elemental Nature Facial er blevet svært forvænt og at eventuelle fremtidige behandlinger andetsteds vil have svært ved at nå denne til sokkeholderne.

En facial hos Beauty Avenue er ikke blot en ansigtsbehandling, men en holistisk oplevelse hvor mange sanser kommer i spil og hvor både indersiden og ydersiden får en tur. Havde det lidt som om jeg fik et mentalt fodbad – eller ’det var som balsam for sjælen’ hvilket vist er lidt mere mundret. Først blev jeg vist op i ‘Relaxation Loungen’ hvor jeg blev svøbt i en stor, lækker badekåbe og derefter vist hen til bløde chaise long’er, hvor man kan sippe the, spise frugt og læse inden ens behandling. Herefter kom min behandler og bad mig udfylde et lille skema, for at blive klogere på hvad jeg nu var for en. Hver behandling er nemlig individualiseret og tilpasset efter den enkelte og tilmed hvordan man har det den pågældende dag. Efter at være blevet enige om at mit primære problem er tør hud og tilstoppede porrer og at jeg i øvrigt trænger til at slappe af/blive dysset ned, bliver jeg ført til behandlingsrummet, der er indrettet helt anderledes end den slags sædvanligvis er. I stedet for at føle man er til læge/tandlæge er dette som at træde ind i en hule fra 1001 nats eventyr. Her er hyggeligt, med meget dæmpet lys, nærmest mørkt, og jeg kan allerede mærke pulsen dale, da jeg træder over dørtrinnet. Allerførst får jeg et lækkert fodbad med scrub og efterfulgt af creme. Herefter er det op på briksen hvor jeg bliver pakket og puttet i lune dyner og tæpper, så jeg ligger som en sommerfuglelarve i en puppe. Hvad der sker herefter er nærmest lidt sløret, for jeg er allerede så afslappet og veltilpas at tingene glider lidt ind i hinanden. Hovedbund, nakke, hals og skuldre bliver masseret. Mit ansigt bliver renset, exfolieret, masseret og dybderenset let (og det var ikke væmmeligt og det efterlod ingen mærker denne gang), får maske og bliver smurt ind i lækre cremer og olier. Indimellem bliver jeg bedt om at tage nogle dybe indåndinger, mens min behandler holder nogle æteriske olier under min næse. Det hele er SÅ rart og jeg småblunder et par gange og har det i det hele taget eventyrligt. Da behandlingen er slut vil jeg allerhelst bare blive liggende. En tur til, please!

Selvom oplevelsen egentlig var alle pengene værd for mig, taler resultatet også for sig selv; min hud stråler og gløder, er helt ren og gennemfugtet og alle de tørre pletter er væk. Effekten er så slående at flere påtaler og komplimenterer det de følgende dage. Har aldrig tidligere fået at vide at min hud er flot, men der er en første gang for alting :)

Jeg kan kun råde til, at man gør det på en fridag (eller hvis man har eftermiddagen fri), så man kan komme i god tid og slappe af i loungen og ikke mindst så man for alvor kan nyde den salige tilstand man er i bagefter. Og ikke behøver at bekymre sig om at ens hår bliver lidt klasket af hovedbunds- og nakkemassage. Jeg skulle desværre direkte videre efterfølgende, men næste gang vil jeg tilstræbe at have tid til at sidde i loungen og drikke the et stykke tid og så smutte hjem og slappe yderligere af bagefter. Så får man vist det fulde udbytte af oplevelsen. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har været så langt nede i gear. Det er utroligt hvad kyndige hænder, aromatiske olier og afslappende musik kan gøre.

Ud over selve behandlingen fik jeg også en grundig analyse af min hud og mange gode tips til hvordan jeg kan passe bedre på den. I morgen kommer der et indlæg med hvilke produkter jeg bruger nu og hvorfor. For sådan noget tør hud med tendens til tilstoppede porrer er nemlig lidt tricky og jeg gjorde altså ikke det allermest hensigtsmæssige før.

Jeg er rigtig taknemmelig for endelig at forstå min hud og hvordan den skal plejes derhjemme. Og så har jeg virkelig fået blod på tanden med hensyn til at få lavet ansigtsbehandlinger regelmæssigt, som et supplement til den daglige hudpleje. Men mest af alt fordi det var så vanvittigt dejligt og afslappende.

Det første billede er i øvrigt lidt snyd, da jeg blev nød til at trækker gardinerne fra, for at kunne tage billedet. Stemningen er mere huleagtig og hyggelig end det umiddelbart ser ud der.

Den behandling jeg fik hedder Elemental Nature Facial og varer 1 time og 15 minutter. Læs mere hos Beauty Avenue

(Visited 514 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

26 Kommentarer

 1. Ansigtsbehandlinger er fantastiske og man kan ikke få dem ofte nok! (godt at høre, at jeg ikke er den eneste som døser af)
  Men sikke en skam at der skulle gå så mange år, inden du fik øjnene op for det.

 2. Forresten: Du har tidligere skrevet om en orangeblomstspray fra Urtegaarden. Kan du fortælle mig, hvad du bruger sprayen til? Jeg kunne sommetider godt bruge en opfriskning og fugtning af huden, men det passer ikke altid at skulle påføre et lag fed creme. Jeg forestiller mig, at det er i sådan en situation, man bruger sprayen?

   1. Altså efter rens og inden creme. Og af og til som du skriver, bare for at friske op. Den indeholder dog en smule alkohol, så man skal være opsmærksom på at den nok snarere udtørrer en smule end fugter…

   1. ej, det ville være fantastisk, for de er virkelig flotte :) lige sådan nogle jeg leder efter!

 3. Det er godt nok nogle pæne lamper! Jeg kunne også godt tænke mig at vide hvor de mon kan opdrives :)

 4. Årh, tak for tippet! Det lyder virkelig lækkert. Jeg tror jeg vil ønske mig en behandling i fødselsdagsgave – Igen, tak tak tak!

 5. Jeg er kommet hos Beauty Avenue i et års tid – efter et tip fra dig – og kommer primært for sugaring-behandlingerne. Men jeg skal virkelig have prøvet en ansigtsbehandling – jeg har altid lyst til bare at blive der og få lavet ALLE de behandlinger, de har (hvis bare man havde råd). Virkelig det skønneste sted med de sødeste behandlere – tak for tippet, både før og nu!

  1. Åh ja, sådan en hel dag med en masse forskellige behandlinger kunne være lykken :) Og så dejligt at høre at du kunne/kan bruge anbefalingerne :)

 6. Hej Emily ( ;
  Tak for din fantastiske blog, den er simpelthen SÅ inspirerende <3
  Jeg har nævnt dig i en bloganbefaling, og ville blive rigtig rigtig glad, hvis du ville have lyst til at kigge forbi min blog! :D
  Fortsat skøn dag til dig : )
  knus

 7. Jubii…. Jeg glæder mig til at kigge indenfor i jeres nye lejlighed! Dine boligindlæg er altid så inspirerende :)
  Tak for en dejlig blog! :)

 8. Hvor lyder det bare lækkert! Det er så skønt at slappe så meget af og få ansigtsbehandling – hvis ja, det ikke gør for ondt! Jeg har også prøvet en ansigtsbehandling, hvor jeg lå og græd fordi hende, der gjorde det, borede neglene utrolig dybt og hårdt ned i huden! Men din behandling der lyder bare skøn – hvis jeg var i KBH kunne jeg sagtens finde på at smutte derind! jeg glæder mig til at læse indlægget i morgen, min hud er nemlig fuldstændig som din! :)

  knus, Marie fra http://www.nemesisbabe.dk