blogtip: cookbook queen

Kender I Confessions of a Cookbook Queen? Hvis ikke, så skynd jer forbi. Eller dvs. måske ikke hvis jeres nytårsforsæt var at smide et par kilo, for der er dømt vilde kager og søde sager for alle pengene i et nysseligt lyserødt univers (nope, er ikke forudindtaget). Og så er Kristan, der har bloggen, også rigtig morsom, godt nok på chick lit måden, men hey hvem er ikke vild med det? Jeg er i al tilfælde og jeg er også en hund efter Grasshopper Pie, selvom de fleste danskere vist synes det er et underligt koncept…

A delicious and very fun blog. Confessions of a Cookbook Queen.

(Visited 199 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Jeg bliver simpelthen nødt til lige at kommentere… På noget helt andet! Eftersom du sendte et link ud på Facebook i dag til din TLC blog, faldt jeg over den lille film med dig. Og hold, hvor er den god! Og hvor ser du godt ud! Du virker simpelthen så sød, rar og behagelig. Altså! Den blev da rigtig fin!

 2. Ved du hvor man kan omdanne hendes opskrifter. Og med det mener jeg, så man ved hvad cup og sticks er i “danske” mængder? For mums hvor skal jeg i gang!

 3. Jeg skal SÅ meget bage grasshoppers pie. Den ser helt fantastisk lækker ud, og er lækker minty-fresh. I like!
  Nu skal jeg bare lige have anskaffet mig Grashopper cookies (!?), en dåse kondenseret mælk, (kan man mon ersatte det med alm. mælk?) og så skulle den kage være bagt. Piece of cake!

  1. Du kan bruge Oreos til bunden, men mht. kondenseret mælk, så kan man ikke erstatte med mælk. Men mange invandrerbutikker + en del supermarkeder har kondenseret mælk :) Både min lokale Rema, Super Best + grønthandler har det.

 4. Hmm måske et dumt spørgsmål, men hvordan er bunden på tærten lavet? synes ikke jeg kan læse mig frem til dette. Og ja meget farlig blog, hehe! Men lækkert ser det godt nok ud :)

 5. Forleden på vej hjem i toget så jeg en snas af dette indlæg på bloglovin, men fordi jeg var godt mørbanket blev den i stedet gemt i en fane i browseren.

  Jeg ved så ikke om det var godt eller skidt, for jeg sidder og har næsten lyst til at smage på skærmen, for hold da op hvor ser det godt ud.

 6. Mums filibaba, det ser godt ud! Men synes at mange af ingredienserne er meget typisk amerikanske og måske lidt svære at få fat i her i Danmark? Fx Oz Marshmallow Creme, Duncan Hines Classic Yellow cake mix osv.
  Om ikke andet, kan det bruges som inspiration.