look of the day: winteresque

Oj jeg synes det er svært at klæde sig spændende på, når det er så koldt og saltet/sjappet. Synes det har været vinter nok nu, kan vi ikke få noget forår? Mit hår er gået helt bananas af frosten. Plejer aldrig at have dårlige hårdage og nu har jeg ikke andet. Hurra for huer og fletninger! Alle ting på billederne kender I vist til udødelighed (if it ain’t broken…), men sig endelig til hvis der er noget, der skal opklares. Selvom jeg faktisk har en del jakker og frakker, så går jeg rundt i det samme hele tiden, når det er vinter. Jeg er verdens største frossenpind (og et skravl, bliver hele tiden syg, som nogle af jer også bemærkede ved forrige indlæg) og det meste af tiden går jeg rundt i kæmpe støvler og skibukser og Fjällräven jakke. Ikke så fashion, sorry… Og tjek lige de lange stænger, altså ikke mine – de kan bestemt ikke karakteriseres som lange, min lille hvalp er ved at være voksen. Hun bliver snart et år, så vildt at tænke på. Hun opfører sig dog stadig som en hvalp og hun ligner en ranglet teenager, så jeg nyder ‘barndommen’ lidt endnu :) It’s so cold here at the moment I find it rather challenging to be innovative regarding appearance.   ]]>

(Visited 244 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

24 Kommentarer

  1. Det ligner nu den perfekte vinter uniform! Så synes bestemt du formår at klæde dig lækkert påtrods af den kulde i har derhjemme (; Og ja, sikke voksen din hvalp er ved at blive, men heldigvis er hun ikke blevet mindre nuttet af den grund :D

  2. Jeg har ikke så meget imod sneen, som jeg har imod saltet! Ih, hvor jeg synes, det er uretfærdigt, at mine sko skal lide under den behandling… Og kønt er det jo heller ikke med saltpletter alle vegne.

    1. Åh ja det dumme, dumme salt. Hundepoter er heller ikke pjattede med det skulle jeg hilse at sige. av av, stakkels hundefødder. Det er også dumt for min cykel…

    1. Mange tak. Men bare vent til/hvis I ser mig i skitøjet, så er I nok ikke helt så positive længere ;)

  3. brr, det ser koldt ud. ikke din beklædning, men lyset og den skinnende sne. du ser bare godt ud som sædvanlig :) poster du ikke nogle indretningsindlæg snart? jeg mangler inspiration til det lille hjem :)

  4. Det kan godt være, at det ikke er helt nemt at klæde sig til kulden, men det smil der pynter en hel del! Du (og Penny!) ser hammergodt ud. :)