snack of the day: blueberry spinach smoothie

Som morgenmad eller mellemmåltid :) Syntes det var ved at være længe siden, der havde været en smoothieopskrift. Det var jo ellers nærmest det eneste der var på et tidspunkt. Prøv at kigge under opskriftsiden  i menubaren (der vist trænger til at blive opdateret…) eller søge på ‘smoothie’ her på bloggen, så vælter de frem… Smoothie med blåbær og spinat En håndfuld frosne blåbær En håndfuld frisk eller frossen spinat ca. 5 frosne jordbær eller tilsvarende mængde ananas 1-2 tsk lakridspulver sojamælk/mælk/yoghurt til det dækker evt. et mål HUSK fiber evt. 1-2 spsk ren proteinpulver (især hvis den skal gøre det ud for et helt måltid som morgenmad) 1-2 tsk hørfrøolie (skal kun køre med til allerallersidst eller blot røres i) evt. lidt honning hvis den ikke er sød nok Blend alle ingredienser sammen til det har din foretrukne konsistens. Jeg kan godt lide det tykt og milkshakeagtigt, så jeg passer på med at komme for meget væske i fra start. Men man (og ens blenders hestekræfter) bestemmer selv, shakes/smoothies kan have konsistens fra softice til juice. Denne ‘skilte’ lidt efter den blev hældt op og der lagde sig nærmest lidt skum på toppen, ganske kønt synes jeg. I ønskes en rar fredag og en formidabel weekend! Jeg kigger ind i weekenden, men hvis I er ude at lave ballade, så ‘ses’ vi bare igen i næste uge :)

bloglovin

]]>

(Visited 1.387 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

35 Kommentarer

  1. Jeg går altid i Rema 1000. Der er der bare stykpris på ca. 2 kr, så er man ikke tvunget til at købe de 10 stykker og sparer lige 5 kr. Det hele tæller :)

  1. Jeg bruger ren valleprotein fra Naturdrogeriet (kan købes i helsekostforretninger og nogle Matas), den smager (næsten) ikke af noget og er ikke tilsat sukker, smagsstoffer eller kunstige sødemidler…

 1. Bær OG spinat? Hæh, jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan det smager. Men spinat smager vel egentlig ikke af så meget når det kommer til stykket..

  1. Nemlig ikke, det smager ikke af spinat, men man kan godt lige ane det hvis man ved det. Nem måde at få lidt ekstra grønt på :)

  1. Jeg køber det i helsekostforetninger. Det koster vist 30-40 kr. for en pose på 100 g fra Naturdrogeriet og den holder rigtig længe. Det er vigtigt at det er pulver fra lakridsrod og ikke sådan noget engelsk lakrids, der er pulveriseret :)

 2. Det kunne være fedt med en eller to opskrifter på nogle lækre fastelavns boller, hvis du har erfaring med sådanne :-)

 3. Det ser virkelig lækkert ud. Generelt kan jeg godt lide når du lægger opskrifter på bloggen. Hvad er det for noget proteinpulver du bruger og hvor køber du det? :)

  1. Ellers så ‘smadrer’ man den, da det er en meget skrøbelig olie. Har læst det flere steder, så nu tør jeg ikke gøre andet hehe ;)