blogtip: oh she glows

Oh She Glows er en vanvittigt cool blog om vegansk mad, med masser af fabelagtige opskrifter og flotte billeder. Bloggerinden bag, Angela med det helt store amerikanske tandsmil, er ganske personlig i sin blogstil, hvilket passer mig storartet. Ligemeget hvor lækker en madblog er, så fænger den altså ikke hos undertegnede, hvis ikke det skinner igennem HVEM der skriver den. Og selvom jeg måske godt kunne være foruden før/efter-billederne og historierne om spiseforstyrrelser og andre nedture, så er jeg glad for at blive indviet i mange af de andre ting hun fortæller om, komme med på rejser etc. Noget af maden er sådan lidt… hmm… erstatningsagtig, og det er helt klart en fordel hvis man er rigtig glad for havregryn i alle afarter og peanutbutter, men synes nu altså at bloggen er anbefalingen værd alligevel. Der er virkelig nogle smarte og lækre ting iblandt og hvis I, ligesom jeg, overvejer at skære lidt ned på kødet/de animalske produkter – eller måske endda tage springet fuldt ud – så er den et super sted at hente inspiration. Eller hvis I er på jagt efter sundere kageopskrifter. Der er endda en del af hendes kager, der ikke engang skal bages. Den er, som så mange amerikanske madblogs, lidt af en labyrint at finde rundt i, men jeg vil anbefale at man starter på opskriftsiden hvis man bliver forvirret :) I’m quite amazed by Angelas recipes at Oh She Glows, her blog inspires me to live healthier and to cut down on the meat and dairy.]]>

(Visited 532 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

    1. Heller ikke her (tror jeg), men det er vist sundt både for økonomi, klima osv. at skære lidt ned på kød :)

  1. Endelig en af dine anbefalinger jeg kendte i forvejen! Synes også hun har en tendens til at tage nogle underlige genveje mht erstatninger, men sådan er de fleste amerikanere nok bare…

    1. Det ved jeg faktisk ikke. Måske… Prøv evt. at billed-Google det, så kan du måske se hvad det er :)

    1. Det er et spændende projekt og en sej og afslappet måde at gøre det på. Måske gør jeg dig det efter :)

  2. Super god anbefaling – Tak! Er selv vegetar og har været det i omegnen af 2-3 år, hvilket jeg er meget glad for, men det kan til tider godt være lidt svært at finde inspiration til nye og spændende retter, så det er altid dejligt med gode tips til vegetariske og veganske madblogs :)