blogtip: oh she glows

Oh She Glows er en vanvittigt cool blog om vegansk mad, med masser af fabelagtige opskrifter og flotte billeder. Bloggerinden bag, Angela med det helt store amerikanske tandsmil, er ganske personlig i sin blogstil, hvilket passer mig storartet. Ligemeget hvor lækker en madblog er, så fænger den altså ikke hos undertegnede, hvis ikke det skinner igennem HVEM der skriver den. Og selvom jeg måske godt kunne være foruden før/efter-billederne og historierne om spiseforstyrrelser og andre nedture, så er jeg glad for at blive indviet i mange af de andre ting hun fortæller om, komme med på rejser etc. Noget af maden er sådan lidt… hmm… erstatningsagtig, og det er helt klart en fordel hvis man er rigtig glad for havregryn i alle afarter og peanutbutter, men synes nu altså at bloggen er anbefalingen værd alligevel. Der er virkelig nogle smarte og lækre ting iblandt og hvis I, ligesom jeg, overvejer at skære lidt ned på kødet/de animalske produkter – eller måske endda tage springet fuldt ud – så er den et super sted at hente inspiration. Eller hvis I er på jagt efter sundere kageopskrifter. Der er endda en del af hendes kager, der ikke engang skal bages. Den er, som så mange amerikanske madblogs, lidt af en labyrint at finde rundt i, men jeg vil anbefale at man starter på opskriftsiden hvis man bliver forvirret :) I’m quite amazed by Angelas recipes at Oh She Glows, her blog inspires me to live healthier and to cut down on the meat and dairy.]]>

(Visited 465 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. < ![CDATA[Jeg synes nogle gange Angela bliver sådan lidt for frelst, men jeg tjekker også engang imellem ind for at finde inspiration til en mere vegetarisk levestil. Jeg vil ikke udelukke kød, men jeg vil gerne skære ned på det pga. klimabelastningen og, som dig, dyrevelfærden. Jeg kan ikke huske, om du har nævnt hende før, men http://mynewroots.blogspot.com/ er også en ganske glimrende vegetarblog med smukke billeder. Dog opdaterer hun ikke så ofte.]]>

  1. Heller ikke her (tror jeg), men det er vist sundt både for økonomi, klima osv. at skære lidt ned på kød :)

 2. Endelig en af dine anbefalinger jeg kendte i forvejen! Synes også hun har en tendens til at tage nogle underlige genveje mht erstatninger, men sådan er de fleste amerikanere nok bare…

 3. < ![CDATA[Lækker anbefaling! Hun bruger i en af opskrifterne 'wheatberries'. Vi er enige om det bare er perlebyg, ikke? For det er svært at finde en oversættelse på nettet!]]>

  1. Det ved jeg faktisk ikke. Måske… Prøv evt. at billed-Google det, så kan du måske se hvad det er :)

 4. < ![CDATA[Uuh, mange tusind tak for tippet! Den blog tror jeg lige jeg skal kigge igennem - jeg synes det er sjældent man finder en god blog med vegetarisk/vegansk mad! Mh! endelig en madblog for mig. jeg kan slet ikke vente med at komme i gang med en masse nye veganske retter! knus, Marie fra www.nemesisbabe.dk]]>

 5. < ![CDATA[Det ser i hvert fald godt ud! Jeg besluttede for næsten to måneder siden, bare at prøve, at være vegetar. Det startede egentlig bare fordi jeg en weekend ikke havde spist kød (udover fisk - så er egentlig pescotar). Derfor besluttede jeg mig for at prøve det i hvert fald et halvt år, og indtil videre går det rigtig godt. Jeg har slet ikke rigtig lyst til kød mere! Jeg ved ikke om jeg efter et halvt år vil blive ved, men jeg tror det er et godt projekt, der kan få mig til at spise meget mindre kød! På den her måde bliver det i hvert fald en hverdags rutine for mig at være vegetar, og så må jeg jo beslutte om jeg efter et halve år vil spise kød en gang imellem, måske 1-2 gange om ugen.]]>

  1. Det er et spændende projekt og en sej og afslappet måde at gøre det på. Måske gør jeg dig det efter :)

 6. Super god anbefaling – Tak! Er selv vegetar og har været det i omegnen af 2-3 år, hvilket jeg er meget glad for, men det kan til tider godt være lidt svært at finde inspiration til nye og spændende retter, så det er altid dejligt med gode tips til vegetariske og veganske madblogs :)