beauty tip: a-derma cleansing oil

Efter at have læst om A-Dermas produkter bl.a. hos Kia og Cecilie, var jeg nød til at prøve deres renseolie, der lige lød som noget for mig og min tørre, sære hud, der i øvrigt har det bedre end nogensinde jvf. dette indlæg. Og det er virkelig et match, for jeg er altså en ‘sæbe og vand’-pige og har aldrig helt kunne forene mig med rensemælk, som eller er det min hud fungerer bedst med. Men denne ‘renseolie’ er løsningen og jeg får følelsen af at få vasket huden med vand og sæbe (den skummer endda ganske let), uden at min hud bliver udtørret overhovedet. Den kan bruges både til ansigt og krop og er uden parabener og så føles den mere gel- end olieagtig, bare hvis det der olie-noget afskrækker én. A-Derma kan købes på de fleste apoteker og jeg mener den koster omkring 100 kr. Læs om mine hudplejerutiner her

bloglovin

]]>

(Visited 1.439 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

  1. Det kunne da godt ske, at det var den jeg skulle ud og prøve nu her.. Min egen fra Dermalogica, som jeg ellers har været glad for, synger seriøst på sidste vers – og den er lidt pricy at forny..

  2. Lækkert tip! Jeg har lige blogget om mine renseprodukter i dag og ville gerne høre hvad andre bruger, så helt perfekt du lige nævner denne, den er jeg ret frisk på at prøve! :)

    1. Uh, må da lige forbi og se dine favoritter så :) Jeg synes virkelig denne er et hit!!

    1. lookfantastic.com :) Men jeg er faktisk mere vild med Conceived by Nature fra Horsecare.dk :)

  3. I følge deklarationen på min A-derma olie er den da langt fra parabenfri – jeg blev ærlig talt overrasket over at produktet indeholder både parfume og parabener!?