RC Signature Facial

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg er mægtigt begejstret for Rudolph Cares produkter. Ej heller at jeg havde flere ansigtsbehandlinger som nytårsforsæt. Og når de to ting så kan forenes og man ligefrem bliver budt på en omgang, så bliver det vist ikke så meget bedre. For snart en måneds tid siden var jeg således inviteret til en Rudolph Care Signature Facial, der er en 90 minutter lang ansigts- og kropsbehandling, der er udviklet i tæt samarbejde mellem en kosmetolog og Andrea Elisabeth Rudolph. Sidstnævnte har haft den strenge tjans af at være forsøgskanin. Den dag jeg selv fik lov at være forsøgskanin foregik behandlingen på det lækre øko-hotel Guldsmeden på Vesterbro og det var en meget dygtig kosmetolog, der nussede om mig. Ansigstbehandlingen har fokus på velvære og sanselighed og er gennemført rar og behagelig. Det er 90 minutters ren nydning, som en hvis gul bjørn fra Børnetime ville have sagt. Der bliver ikke klemt og presset eller andet væmmeligt og behandlingen bryder generelt med de gængse ‘ansigtsbehandlingsdogmer’. En blid eksfoliering er det groveste man bliver udsat for. Til gengæld er der skruet op for det jeg synes er allerdejligst ved en facial, nemlig ansigtsmassagen. Nå ja, og ikke nok med at man får ekstra ansigtsmassage, man bliver skam også masseret i hovedbunden, på skuldrene, armene, hænderne og fødderne. Ahhh… Behandlingen kombinerer bl.a. zoneterapi, akupressur, kraniosakralterapi og bindevævsmassage og går derfor virkelig i dybden, selvom der ikke er noget hårdhændet ‘dybderens’ involveret. Resultatet talte for sig selv, min hud strålede og glødede i dagene efter og så, så levende ud at jeg ikke nænnede at bruge makeup og der var tilmed flere, der intetanende komplimenterede min glød :) Resten af dagen efter behandlingen, var jeg sååååå afslappet eller måske snarere afstresset. Behandleren rådede mig også til at tage den med ro resten af dagen og drikke masser af vand og spise gode og sunde ting. Oi det var en hård dag ;) En tur til, pretty please? Rudolph Care Signature Facial, der varer 90 min., koster 995 kr og udføres indtil videre i København, Århus og Randers af kosmetologer, der er certificerede Rudolph Care behandlere, og dermed kan udføre denne behandling til perfektion. Se en komplet liste over alle steder, der udfører Rudolph Care Signatur behandlinger lige her.]]>

(Visited 320 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Det lyder fuldstændig fantastisk… Massagen og alt det blide er netop også mine favoritter, det er den del af behandlingen som afgør, om jeg forlader stedet lettere om hjertet og strålende af glæde. – For mig er det mindre vigtigt om jeg har fået klemt dit og dat ud. Nu mangler jeg bare at spare 995 kr op, for det er da en lidt heftig pris… Men det lyder sååååå godt!