theater: next to normal

Photo credit: Mikols Szabo Forrige weekend var jeg inde at se rockmusicalen Next to Normal på Nørrebro teater. Det var min fødselsdagsgave fra to af mine veninder og selvom det er ved at være et stykke tid siden jeg blev 26, så var gaven bestemt værd at vente på. Jeg har det ellers lidt ambivalent med musicals. På den ene side rummer genren nogle af min barndoms allerbedste teateroplevelser (Les Misarables, Cyrano, Atlantis, Phantom of the Opera etc.), men omvendt er det også en genre, der let bliver kunstig og fjollet. Det var så heldigvis ikke tilfældet med Next to Normal. Vildt god musik (som jeg havde på hjernen på den gode måde i dagene efter), rigtig godt skuespil fra alle karakterer og i særdeleshed Cecile Stenspil og en spændende, medrivende og utroligt rørende handling. Jeg grinte og græd og gik derfra helt ør i hovedet af ting at tænke over. Next to Normal spiller på Nørrebro Teater indtil 15. april. Læs evt. mere her.]]>

(Visited 522 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

11 Kommentarer

    1. Jeg skriver til dem der står for pressebilleder hos filmdistributionsselskabet eller teateret og spørger efter dem :)

    1. Hmm… næ, ikke lige nu, men det er kun fordi jeg går alt for lidt i teatret. SKal nok skrive det på bloggen, når jeg har set noget andet anbefalelsesværdigt :)

  1. Åhh, så vil jeg glæde mig til på lørdag, hvor jeg er blevet inviteret ind og se den med svigerfamilien :-) havde ellers sådan en “so so” feeling, da jeg havde hørt lidt bidder af musikken på nettet, men det er jo også altid noget helt andet, når man får hele oplevelsen med.

    1. Hehe… sådan havde jeg det også lidt, men blev positivt overrasket :) God fornøjelse!