opskrifter

Jeg har lige opdateret bloggens opskriftside, hvilket vist også var på høje tide. Havde tilsyneladende ikke gjort det siden august, ups. Men nu er alle opskrifter, der har været bragt på bloggen igen lige til at finde dér. Eller forhåbentlig næsten alle. Der plejer at være en svipser, men I er som regel nogle superstjerner til at minde mig om det, så tror på at det hele ender lykkeligt :) Næste skridt må være at lave et billed-link-galleri, så det bliver ekstra nemt for jer at finde rundt, men indtil da håber jeg at I klarer den med helt almindelige tekstlinks :) Nogle af jer har også spurgt efter den oversigt hvor jeg remsede ‘smoothie-accesories’ op og den er nu også at finde på opskriftsiden under ‘smoothies’ :) Husk at I altid kan finde opskriftsiden oppe i menubaren til venstre.]]>

(Visited 255 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. Sikke nogle flotte billeder! Det er bare lækkert når billederne gør maden ret. Jeg får lyst til at mæske mig i det hele! Tager du selv alle dine billeder ? Og har du nogle gode fifs? :)

    1. Ja, det er mig selv der tager de fleste, af og til er det min kæreste :) Det bedste fif er vist at øve sig ;) Jeg har et lille kamera-guide indlæg oppe i menubaren under Photos :)