opskrifter

Jeg har lige opdateret bloggens opskriftside, hvilket vist også var på høje tide. Havde tilsyneladende ikke gjort det siden august, ups. Men nu er alle opskrifter, der har været bragt på bloggen igen lige til at finde dér. Eller forhåbentlig næsten alle. Der plejer at være en svipser, men I er som regel nogle superstjerner til at minde mig om det, så tror på at det hele ender lykkeligt :) Næste skridt må være at lave et billed-link-galleri, så det bliver ekstra nemt for jer at finde rundt, men indtil da håber jeg at I klarer den med helt almindelige tekstlinks :) Nogle af jer har også spurgt efter den oversigt hvor jeg remsede ‘smoothie-accesories’ op og den er nu også at finde på opskriftsiden under ‘smoothies’ :) Husk at I altid kan finde opskriftsiden oppe i menubaren til venstre.]]>

(Visited 207 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

14 Kommentarer

  1. < ![CDATA[Hvor er det bare lækkert med så mange lækre billeder! Man får jo helt lyst til at lave en af hver :D www.johannethorhauge.blogspot.com]]>

  2. < ![CDATA[Hej Emily! Jeg lavede 4 af dine kager til min housewarming i weekenden! Dem med Lemon blev endda med kandiseret citron-skal! Det kan anbefales! Jeg smider billeder og opskrift til skallen op senere i dag :)]]>

  3. < ![CDATA[Skønt, og ja billederne giver virkelig lyst til at lave det hele - så fine, farverige og nspirerende. Jeg har faktisk handlet til Chili sin carnen i aften - den er virkelig god og nem. Selv min (kød-glade) kæreste er vild med den og mangler slet ikke kødet pga. al smagen. Et lille tip er at Netto i denne uge har øko-bønner på dåse fra Nutana. Bl.a. en "bønne-mix" hvor der er 3 eller 4 forskellige slags bønner i 1 dåse. Når man "kun" laver mad til 2 personer er det en nem måde at få nogle forskellige i stedet for at have et lager af mange tørrede eller skal bruge 4 dåser forskellige.. HIT :)]]>

  4. Sikke nogle flotte billeder! Det er bare lækkert når billederne gør maden ret. Jeg får lyst til at mæske mig i det hele! Tager du selv alle dine billeder ? Og har du nogle gode fifs? :)

    1. Ja, det er mig selv der tager de fleste, af og til er det min kæreste :) Det bedste fif er vist at øve sig ;) Jeg har et lille kamera-guide indlæg oppe i menubaren under Photos :)

  5. < ![CDATA[Arj! Jeg har lige set smoothie accessories-indlægget for første gang og det er jo fantastisk. Jeg har bare så mange gange forsøgt at sætte gang i projekt "smoothie til morgenmad", men dels bliver jeg overhovedet ikke mæt længe nok og dels kan jeg ikke finde hoved og hale i hvad jeg skal starte med at have i køkkenet for at det virker. Nu skal der shoppes - og så skal jeg have sund desserter til morgenmad fremover! Tak!]]>