marzipan

I var nogle der spurgte efter den neglelak jeg havde på i sidste uge. Den er fra IsaDora og farven hedder Marzipan. Det er en jeg har fået i gave/til test og jeg er faktisk mere end tilfreds. Den lille, tykke og anderledes brede børste gør den meget nem at lægge og den holder hvad den lover både mht. at tørre hurtigt og holde længe. Win win :)

På billedet ovenfor har jeg 1 lag på. Med 2 lag dækker den nydeligt.

(Visited 209 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

17 Kommentarer

 1. Jeg synes, jeg kan huske navnet isa dora fra min barndom? Men det med gode produktnavne har de da i hvert fald også styr på, marcipan, mums!

  1. Ja, ikke? Tror de har været væk fra det danske marked i nogle år, men nu er de tilbage. I al tilfælde i Magasin :)

   1. Juhuu, for at man nu kan købe isadora i DK! Jeg købte mine isadora neglelakker i Berlin, og de er ok billige, og holder virkelig godt plus at de er nemme at lægge. Har b.la. En i sølv, som er noget så lækker. Så kan også kun varmt anbefale dem :-)

 2. Jeg er helt vild med Isa Doras neglelakker.. Som du siger, nemme at anvende, holdbare og så er de billige! Helt klart prisvärdig!

 3. NEEDED!!! Især når man er blevet afhængig af schellac, men stadig på SU :-/ er konstant på jagt efter noget der holder bare en smule længere end en halv dag ;) så TAK for et kærkomment tip!

  PS. Estee Lauders lakker er faktisk også ret nemme at have med at gøre, og holder bedre end de fleste (på mig i hvertfald, tror det er lidt individuelt fra person til person hvad der sidder fast)

 4. Det undrer mig virkelig, at IsaDoras børste ikke har startet en eller anden form for revolution i neglelak-industrien. Den er så meget nemmere at manøvrere end alle andre børster, jeg nogensinde har prøvet.

  1. Uh, det ved jeg desværre ikke, men de er ikke i den dyre ende. Tror det er Maybelline/L’oreal priser eller billigere :)

 5. Er selv stor fan af IsaDora lakker – og denne farve er da godt nok lækker.
  Skal vist lige en tur i Kicks i morgen og se om de har den :)