tillykke beauty avenue!!!

Mit yndlings-skønhedspalads Beauty Avenue vandt for et par uger siden Danish Beauty Awards (i kategorien Bedste Salon/klinik). Stort tilykke! Det er så velfortjent!

Og ikke nok med det; Beauty Avenue er nu også nomineret som Byens Bedste Wellness i AOK’s store ‘Byens Bedste 2012’-afstemning. Jeg har selvfølgelig været inde at stemme på Beauty Avenue, men ville lige opfordre jer til at gøre det samme :)

Beauty Avenue er for mig ikke blot en skønhedsklinik, men et bevis på at alt er muligt hvis man brænder nok for det og ikke er bange for at arbejde benhårdt for at opnå det. Hvis I vil læse solstrålehistorien om hvordan Beauty Avenue startede som med en passioneret kvinde med en briks i en afkrog af Fisketorvet og nu er endt som et prisvindende skønhedstempel i flere etager på Frederiksbergs bedste adresse, så læs med i dette indlæg.

Tillykke søde, dygtige Stella og hele Beauty Avenue-teamet. I er alle en inspiration og et eksempel til efterfølgelse hvad angår positivitet, passion og flid!

Stem, stem, stem på Beauty Avenue som Byens Bedste Wellness 2012 lige her!

Pyha, det var mange udråbstegn. Plejer ikke at råbe og skrige sådan på skrift, men I må forstå at jeg er så glad på Stellas vegne :)

(Visited 410 times, 1 visits today)
smile

Skriv en kommentar

1 Kommentar