metallic ombre nails

Min favoritoverspringshandling her i opgavehelvedet er – udover at sippe iskaffe – at ordne negle. Det er egentlig ikke noget jeg normalt er vanvittigt ekset med. Tværtimod så er jeg som regel alt for utålmodig til to lag regulær neglelak. Men, men, men hvad man ikke gør for at slippe for at blive klogere :) Og så elsker jeg i øvrigt følelsen og synet af at have ordentlige negle.

Derfor sad jeg forleden og fedtede med hele tre slags neglelak i et forsøg på at lave et lidt ombre/dip dye metallic look. Synes det endte helt lykkeligt, omend jeg vil forsøge med en anden teknik næste gang. Har set noget smart noget med en svamp et sted på nettet og det må også lige prøves. Skal nok vende tilbage hvis det er et hit.

How to
Jeg startede med at lægge Chanels Miami Peach over hele neglen for umiddelbart derefter at duppe Gosh Frou-Frou fra spidsen af neglen og ca. halvvejs op. Til sidst fik neglene et ekstra skud glitter i form af Organic glams Silver helt ude på spidserne og ganske lidt opad neglen. Hemmeligheden er at lave en hånd ad gangen (eller endnu bedre en enkelt negl ad gangen, det havde jeg dog ikke helt tålmodighed til), så det forrige lag ikke når at tørre og man bedre kan ‘duppe’ farverne lidt ind i hinanden. Og så skal man endelig ikke have for meget lak på penslen ad gangen.

Neglemode for alle
Jeg synes der er noget særligt over ‘neglemode’, som egentlig tiltaler mig rigtig meget. Umiddelbart er det måske lidt fjollet og ekstremt piget, men ligesom med sko er neglemode for alle og det er ligegyldigt om man er tyk eller tynd, har store eller små bryster eller en stor næse eller skæve tænder. Alle kan være med. Og så er neglemode tilmed en nem og billig måde at ‘være med på moden’.

Recently I ‘dip dyed’ my nails by dapping different colors into each other directly on the nail. The secret is to do one hand at a time (or even better: one nail at a time), so that the polish doesn’t dry up + one shouldn’t have to much product on the brush while dapping away.

(Visited 353 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Det sidste om ‘neglemode’ er jo så utrolig rigtigt. Det har jeg aldrig tænkt på, men det er det jo, og det er vel også en af grundene til, at mange piger går så meget op i det, kunne man tænke sig. :)
  Jeg tror straks (du ved…når jeg får taget mig sammen ;D), at jeg vil begive mig i kast med noget ligende, selvom jeg garanteret ender med at sidde og forbande mine negle halvvejs igennem XD men tak for inspirationen!

  xxCaroline
  http://thefashionfrog.blogspot.com/

 2. im so with you sister! har de forgange uger overspringshandlet alt lige fra marmorerede vandfarvenegle http://batsinmyhead.wordpress.com/2012/05/14/monday-nail-salon/ til de her to-farvede fætre http://batsinmyhead.files.wordpress.com/2012/05/sam_1541.jpg og nu har jeg lige siddet og lagt to lag hot pink på, som jeg pønser lidt på at give lidt guldglimmer på spidserne… ;) Giver til dels thebeautydepartment.com skylden, som også nærmest konstant lokker med avancerede flette-updo’s og must try make-up tips og tricks… Var der nogen der sagde rygrad som en regnorm? :)

 3. Du har fuldstændig ret, når drømmejeansne ikke passer, kan man altid få lidt feel good stemning med en lækker neglelak!

 4. Meget fine negle! Det skal da bestemt afprøves :)

  Hvor din overspringshandling er neglepleje, må min midt i specialehelvede være at læse din skønne blog, tak for det :-)

 5. hvor er den koral/lyserøde neglelak bare fin! Jeg har lige købt en koral neglelak, men den viste sig at være rigtig pang på, som slet ikke er mig. Jeg skulle have købt den du har :)

 6. Fine negle :)

  Dog må jeg varmt anbefale dig ‘svampe-metoden’ næste gang, da det er super nemt, og giver et meget meget fint resultat. Bonus er også, at ved at svampe det på, kommer der ikke ret meget neglelak på ad gangen, og derfor tørrer det hurtigere og er nemmere at graduere.. What’s not to like? :D

 7. ej jeghar godt set flere lave det der og tænkt på at kaste mig ud i det. Har du også set det hvor man drypper forskellige farver neglelak ned i et glas vand og så dypper fingrene i? Har selv prøvet det en enkelt gang hvor det ikke lykkedes, mistede lidt håbet men det ser virkelig flot ud ;-)