decor details #2

Hermed endnu en omgang detaljeridt fra mit hjem. Det eneste jeg virkelig (virkelig!!) ikke så godt kan lide ved vores nye lejlighed er det pokkers savsmuldstapet. Hvem i alverden fandt på det? Og hvorfor syntes man at det var så fikst i 90’erne? På den anden side var det også dengang svampemaling var hot, så måske det bare var helt skævt med vægdekoration dengang. Savsmuld og svamp. Jøsses…

Mange tak for jeres mere korrekte bud på elefantsnots egentlige navn i går i øvrigt. Hæftemasse. Lyder lidt kedeligt i forhold hva? ;)

Som en af jer meget rammende kommenterede i går, så bor vi overordnet med en blanding af “Ikea og mormor”. Når jeg kigger rundt så er det mere end sandt. Alt vi har er  – med ganske få undtagelser – enten fra Ikea eller arvet fra vores bedsteforældre eller købt på loppemarkeder eller hos marskandisere :)

‘Pigebakke’ med dullegrej på badeværelset. Kan godt lide at have grej (vatpinde, børster og pensler etc.) i glas og krus, synes det ser pænt og ordentligt ud sådan.

Mere reolnips. Lad være med at fortælle det til J ;)

For nylig er jeg begyndt at gemme  (eller rettere: få min mor til at gemme) de store San Pellegrino-flasker for at kunne bruge dem som vaser. Det ser særligt nysseligt ud med en lang række af dem med hvide liljer i. Her er de ‘i klump’ og med røde roser. Til højre en omgang kunstkort (Walton Ford) ophængt med den berygtede hæftemasse.

De af jer der har fulgt med længe kan nok huske hvordan jeg før i tiden havde min dengang ganske store skosamling placeret ovenpå et stort skab og med polaroid-fotos på æskerne, så man kan se hvilke sko, der boede hvor. Desværre har vi ikke helt så højt til loftet længere (og en del af skoene er solgt), så nu ‘nøjes’ skoene med at være stablet i et hjørne. Stadig ganske praktisk og dekorativt dog.

 

(Visited 498 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Hvordan har du egentlig dine bøger til at stå? alfabetisk eller farver eller noget helt andet? var de ikke engang i farver? jeg har alle mine til at stå alfabetisk, et levn fra boghandler tiden :)

  1. Hulter til bulter ;) Ej de står sådan en lille smule efter tema: kogebøger ét sted, rejsebøger et andet osv. Men skønlitteraturen er helt tilfældigt sat ind :)

  1. Åh ja, det ville jeg gerne. Men vi bor til leje, så det er desværre ikke noget vi må :(

 2. Åhh, hvor jeg husker din fine og imponerende og flotte skosamling :)

  Har altid drømt om at have en sådan, men nu hvor der er børn i hustanden må jeg nok erkende, at der kommer til at gå lang tid, før jeg kan have kasser stående frit fremme i fred ;)

 3. Jeres hjem virker så hyggeligt og personligt. Jeg er især blevet inspireret til at beklæde mine tomme vægge lidt mere, om det så er med sjove postkort eller hvad det er. Jeg har pt kun 2 billeder hængende :(
  Og nu vi er ved vægge – så kan jeg heller ikke fordrage savsmuldtapet. Så 90’er. Vi har heldigvis fået lavet det om herhjemme, men hold op et stykke arbejde!!

  I øvrigt synes jeg, jeres flimmerkasse er helt vild charmerende og kikset på den gode måde. Jeg ved ikke, måske har jeg bare fået nok af super tynde hightech fladskærms fjernsyn.

  – Michelle <3

 4. Savsmuldstapet er stadig INGENTING sammenlignet med hessian! Seriøst, den der tænkte “opslagstavle-looket – dét kunne se godt ud i så’n et HELT rum” burde bare tæves med de kilo-tunge (af forsøg på at male over) stykker hessian jeg rev ned i mit igangværende lejlighedsrenoveringsprojekt.. Åh, altså! Prøv at google det – det er H-Æ-S-L-I-G-T :)

 5. Årh, jeg er vild med stilen! :-)

  Nu hvor jeg lige ser at du bruger polaroid, vil du så afsløre hvilken model og om det tager gode billeder? :-)

  1. Det er et Polaroid 1200-si og nej, det er desværre ikke særligt fantastisk. Eller også er jeg ikke så dygtig til at bruge det, hvilket bestemt også er en mulighed ;) Men det var meget billigt (gav 200 kr. for det fra nyt).

 6. Hæftemasse er da simpelthen for kedeligt – da jeg var lille lærte jeg at det hed enten “Elefantsnot” eller “Lærerens-Tø’gummi” (dejlig jysk udgave af tyggegummi) – og det bliver det ved med! :-)

 7. Hej Emily, elsker din blog – og særligt dine boligindlæg, som jeg derfor har kastet mig over på denne halvkolde efterårsdag.. Hvor har du købt de fine Walton Ford postkort henne?

  1. Tak! De er købt på Louisiana, da der var Walton Ford udstilling, men ellers er Amazon måske et bud? :)

   1. Super! Jeg har selv plakaten fra Louisiana også, men må straks på udkig efter kortene – tak :)