little things: pretty displays

I sidste uge var jeg forbi Rudolph Care til en kop the og en hyggelig sludder. Og jeg kunne ikke lade være med at fotografere deres smukke ‘udstilling’, der står under en væg med presseklip og priser. Som jeg fortalte om i forbindelse med interiørindlæggene i sidste uge, er jeg svært glad for stillebener (første gang jeg læste ordet stilleben som barn, troede jeg i øvrigt at det hed stille-ben ;)) og når jeg nu har fået restriktioner på dem herhjemme (dumme J), så må jeg nyde og fotografere dem, når jeg er ude :)

Og apropos Rudolph Care, så har de netop lanceret et nyt produkt. Og jeg udlodder 10 styk til 10 heldige vindere her på bloggen senere i dag, så stay tuned :)

I adore pretty displays as here at Danish skin care brand Rudolph Care.

(Visited 258 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

13 Kommentarer

 1. Hvor fint!! Jeg oplevede i øvrigt helt det samme som dig med ordet stilleben, og tager stadig mig selv i at være ved at læse det som stille-ben ;) Deler din tydelige passion for ord, og er vild med de ord du indimellem selv opfinder :D

 2. Det er du ikke ene om at have troet som barn, Emily ;)
  Og jeg er helt vild med kage-arrangementet – bedst som man troede, at Rudolph Care ikke kunne blive lækrere ;)

 3. Hvordan skal det egentlig udtales? Har hørt flere forskellige versioner. Stil-leben og også still-eben.?

  1. stil-leben og udtales ‘steehl-leben’ :) Fra tysk still-leben = ‘stille liv’

 4. haha okay, det troede jeg så det skulle udtales som lige indtil jeg læste dit indlæg, hvordan siger man det så?
  Fiiiin display, er især vild med cupcakes udstillingen-godt påfund!

  1. Samme her! Jeg har godt nok tænkt, at det var et mærkeligt ord – men det er aldrig faldet mig ind, at det skulle udtales anderledes. Så blev man da så klog.:-)

   //Caroline

 5. Jeg udtalte det som stille-ben, indtil jeg var tyve eller sådan noget. Men jeg vidste så heller ikke, hvad det var før da… Jeg er tydeligvis ikke så kulturel. ;)

 6. Smukt!

  L’sker Rudolph Care og kan ikke vente med at prøve deres nye produkt. Håber jeg er heldig :-)

 7. Er også på stille-ben vognen her, haha! Tak for at lære os noget nyt Emily! ;) I øvrigt nogle fiiine billeder! Elsker bare, når der kæles for detaljen. Det gør bare det hele så meget mere lækkert!

 8. Ej de er bare vildt fine! elsker når der bliver gjort noget ud af indpakningen, det gør det 1000 gange hyggeligere:)