hej

Blev spurgt i fredags om Penny ikke snart skulle sige hej. Den var Penny-dyr heldigvis med på. Her er det frække Penny.

Og engle-Penny. Kan I se glorien? Den er helt nypudset ;)

Og utålmodige Penny…

… “er vi snart færdige med det foto-pjat? Jeg har en bold her vi kunne lege med i stedet. MEGET sjovere”.

“Stop nu med at fotografere mig. Hrmpf!”

Til de af jer, der er så søde at spørge: Hun har det meget bedre :) Ja faktisk er hun vist helt rask, men skrækken sidder stadig i mig fra før jul, hvor jeg troede hun ville stille træskoene.

Vi fandt aldrig ud af hvad hun fejlede, det bedste bud var en bakterie eller en flåtbåren sygdom, på trods af at hun blev undersøgt og undersøgt og undersøgt. Men vigtigst er det også at hun er frisk og glad igen. Og det er hun, rigtig meget frisk og fræk endda… Hun er dog stadig ikke særlig imponeret af mad og som følge deraf noget af en skinny starut, men mon ikke det kommer stille og roligt. Hun er glad og sprængfuld af energi, så jeg er meget optimistisk :)

My wonderful and very naughty part dog, part cheetah puppy :)

(Visited 283 times, 2 visits today)

Skriv en kommentar

40 Kommentarer

 1. Årj, hvis Penny var et menneske, så skulle hun da være model med de stænger!

  Det der med at tage billeder af sine kæledyr, det gør jeg også. Min Franke-mis er simpelthen så træt af det, han er begyndt at gå sin vej, hver gang jeg finder kameraet frem… :D

  1. Klart modella-hund ;) Hun er den højeste (og tyndeste) i kuldet, så er helt overbevist om at hun har det der særlige modelgen ;)

   Hihi… elsker dine kommentarer om Frank! :D

 2. Det er vist en udpræget dyreejer craze, det der med at fotografere dyr OG være overbevist om, at dyrene kommunikerer noget via billederne. – Jeg lider af det samme ;o) Kan virkelig godt lide det sidste billede med våd snude, modlys og alt det tjubang.

  1. Hehehe… Når jeg er særligt tosset laver jeg voice over om Pennys tanker. J synes jeg er skør (og lidt sjov).

 3. Ååårh, hun er bare SÅ sød! Altså. Og dine kommentarer til billederne er bare så gode – man kan se godt “se det” på billederne!

 4. Hvor er hun lækker.. Det får mig dog kun til at blive endnu mere utålmodig; på lørdag henter vi vores helt egen lille hundehvalpelaps hjem. Og jeg kan slet ikke vente! :) Jeg er sikker på han også kommer til at blive mere end lidt træt af kameraet ;)

  1. Åh hvor er Anton fin!! Ham vil Penny gerne være kærester med ;)
   Hvilken slags er han? Ligner at der også er noget hyrdehund i ham?

   1. Han er det man kalder et “hundekiks”, hans mor er en blanding imellem en Golden retriever, Chow Chow og Islandsk fårehund og hans far er Border Coliie :-)
    Verdens bedste hund..lige så god som han er stor :-)

    Anton er med på en date engang ;-)

 5. Nok er hun en slank dame, men hun er dæleme
  SØD! Jeg gik og havde helt ondt i maven, da hun var syg,
  fordi jeg ikke kan klare, når dyr ikke har det godt,
  Og fordi jeg selv har en lille Kaj-Kat (i Penny-farver), som for alt i verden aldrig må blive syg, så jeg følte virkelig med dig! Så dejligt at hun er rask!
  Kh Trine

 6. HUN ER SÅ SØD!!!! Og hvor er det godt at hun er frisk. Man ved jo aldrig med de dyr, efter selv at have oplevet syge hunde ved jeg, at det bare er med at nyde dem mens de er der, og er glade. :)

 7. Jeg er virkelig ikke specielt vild med hunde. Bevares, de er søde og sådan, men jeg synes bare ikke de er særlig fine.
  Men hold nu op hvor er hun bare skøn. Hun har jo det fineste ansigt og de smukkeste øjne. Og det er lige før at hun kunne overbevise mig om at ikke alle hunde er debile og uinteressante!:o)

  1. Hihi se dét smelter jo mit hundemoderhjerte at høre at det måske er mit lille vidunder der muligvis kan omvende dig ;) Jeg synes jo hun er helt fantastisk (og ikke særligt debil), men bliver altid glad når andre synes det samme :)

 8. “My wonderful and very naughty part dog, part cheetah puppy :)”

  Mit meget dumme spørgsmål til ovenstående. Er hun halv leopard?? :-)

  1. Gepard ;) Ej, det er bare en joke fordi hun er så lang og tynd og hurtig OG har pletter. Bare rolig det andet kan vist slet ikke lade sig gøre :) Men hendes kælenavn er Penny-Gepard :)