rose scented

Har vi nogensinde ‘snakket’ om parfumer? Dufte er egentlig ikke noget jeg går vanvittigt meget op i eller ved noget særligt om, men jeg kan alligevel af og til få timer til at gå med at dufte løs i en parfumeafdeling, og jeg har et meget tydeligt billede af hvad jeg kan lide duftmæssigt.

På billedet er to af mine favoritter til forår og sommer. Paul Smith Rose og Chloé Eau de Parfum Rose edition (den med fedtfingrene, tsk tsk). Friske, lette og med masser af rosenoter, som er en af mine yndlingsdufte. I de koldere måneder er jeg vild med bl.a. duften af viol og er derfor helt skudt i Balenciagas parfumer. Mange af de hud-, hår- og kropsplejeprodukter jeg bruger er efterhånden parfumefri eller i al tilfælde meget duftsvage. Hvilket er mægtig fornuftigt og sundt, men også lidt kedeligt. Så hår og tøj og af og til håndled, får dagligt et par sprøjt parfume og her i sommermånederne altså med rosenduft. Jeg bruger i øvrigt sjældent den samme parfume to dage i træk, på den måde undgår man at blive helt ‘blind’ overfor duften, synes jeg.

Two of my favorite perfumes for summer Paul Smith Rose and Chloé Eau de Parfum Rose edition. Rose is (surprise) one of my favorite scents and these to perfumes are fresh, light and flowery and perfect for the warmer months.

(Visited 358 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

19 Kommentarer

 1. Har brugt en hel Paul Smith op – det er bare en skøn parfume! Og Chloé står på min ønskeseddel. Rose er vist et hit :)

 2. Jeg er på min tredje (!) Stella McCartney ‘Stella’.. Det er bare den rosenduft jeg altid vender tilbage til – frisk og let og dejlig! :)

  1. Åh ja, godt du minder mig om det! Den har jeg længe været på udkig efter, men glemmer den hver gang jeg er i en parfumeriafdeling…

 3. Parfumer er dejlige, men efter at jeg de seneste år er blevet mere opmærksom på kemien i det vi smør/sprøjter på huden, har jeg nedjusteret min duftmængde.. Dog er jeg vældig glad for Cleans rene dufte, som skulle være bedre for huden end så meget andet :-)

 4. Jeg har desværre udviklet en parfumeallergi de senste år, så det er kun håret og tøjet der får et par sprøjt.
  Jeg er helt klart mest til de friske citrusnoter jeg synes hurtigt rose/blomsterdufte kan være meget tunge og kunstige :/ Men er faktisk fan af den grønne fra Chloé

  1. Ævs stakkels dig, ja det er der desværre flere og flere, der gør :( Det er bl.a. derfor at jeg præventivt har skruet ned for mit eget parfumeforbrug og kun sprøjter parfumen på hårlængderne og tøjet og ikke direkte på huden…

 5. Jeg er også på min 3. Paul Smith. Elsker den!
  Jeg har også Bright Crystal fra Versace.. den har også den der lette, feminine blomsterduft.

 6. Jeg har det lige omvendt af dig – jeg bruger faktisk kun én parfume (dog nogle gange andre til fester), fordi jeg godt kan lide, at det er “duften af mig”. :-)

  1. Det forstår jeg sagtens. Elsker når det er sådan med andre. F.eks. har min mor ‘en duft’ og min mormor en anden og det synes jeg er så hyggeligt. Men kan ikke selv lide at jeg til sidst ikke kan dufte parfumen på mig selv længere… Men det er jo bare at gøre det man bedst kan lide :)

 7. Bruger også en blandet palet af dufte alt efter work, træning og fest .. Chloes rose og nye citrusvariant – står begge hjemme hos mig i selskab af andre favoritter som Stella Nude (også Rose), Diptyque Philosykos og én, der snart er tom, som jeg har fået mange gode bemærkninger for er Marc Jacobs Woman (svær at opstøve men de har den i Magasin..) Lige købt Sensuous Nude fra Estee Lauder, som dufter dejligt sommerligt og luksusagtigt for mig – minder lidt om en sommerduft fra Dior med nogle år på bagen: Dior bronze sweet sun fragrance – så selv om solen ikke skinner – kan et pift for solen frem… ;o)

  1. Ih tak for alle dufttips, dem må jeg prøve at snuse til :) Og ja, rart med en masse at skifte med ;)

 8. Ah, Chloé – den lukter så utrolig godt! Min favoritt! :)
  Håper du hadde en fin flytur hjem og at alt gikk greit! Tusen takk for en helt super dag på tirsdag – håper jeg får se deg igjen snart! stor klem