cityscape

I mandags var jeg forbi Beauty Avenue at få en mini-manicure og en ny omgang shellac på fingerneglene (fødderne fik også for nogle uger siden, men det er ‘still going strong’ og er det formentlig det meste af sommeren).

Og for første gang fik jeg den samme farve på igen. Plejer ellers altid at vælge en ny, men er simpelthen så glad for denne (og så passer den jo perfekt ind i mit lysegrå/gul-sommerfarvetema), så den kunne godt tåle en gentagelse.

Farven hedder Cityscape og er en relativt ny shellac-farve. Det øverste billede snyder lidt og farven ser lidt varmere ud end den er. Tjek evt. ‘polaroid-billedet’ nedenfor, der er farven mere som i virkeligheden. Det er en helt ren og ‘kold’ lysegrå, snarere med en hvid/lyseblå undertone end det lidt grønlige på første billede og det er sådan en fin farve til sommernegle synes jeg. Så mangler vi bare de brune fingre ;)

I just had my nails done with shellac in the color Cityscape a clean and light shade of grey (the first picture doesn’t really do the color justice) which is the perfect bright and fresh nail varnish color for summer.

(Visited 292 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

18 Kommentarer

 1. Ej, hvor er de fine! Mine negle vokser desværre afsindig hurtigt, så jeg tror ikke, shellac kan betale sig for mit vedkommende. Æv…

  1. Nej det er lidt det samme her, kan max have det i 2 uger, så er ‘udvoksningen’ for stor. Hvilket netop er lidt ærgerligt når selve lakken kan holde meget længere… men synes nu stadig det er to dejlige uger hvor jeg slet ikke skal tænke på neglelak :)

 2. Jeg er med på, at man bruger sine hænder mere end sine fødder, men det er mig simpelthen en gåde, hvordan jeg kun kan gå med neglelak på fingrene i max to dage, inden der er noget, der er chippet, men på fødderne holder det evigt!

 3. Wow, virkelig en fed farve!
  Jeg har endnu ikke prøvet shellac men har et gavekort til Beauty Avenue. Så det kan være det skal bruges på shellac… synes det er ret så smart! :)

 4. rigtig fin neglelak. Ved du eventuel hvor man kan købe mærket eller selve farven ? super fed blog !!

  1. Det er Shellac (der skal hærdes under UV lys og holder 2-4 uger), så det kan man kun få lavet hos en salon eller negletekniker :)
   Chanel og Essie har lignende farver :)