before

Med al denne her hårsnak fik jeg helt lyst til at vise jer nogle ‘før-billeder’. De her billeder er fra september 2010, lige før jeg begyndte at behandle mit hår radikalt anderledes (se forrige indlæg). Jeg var så træt af det, det var filtret, kruset, helt umuligt og totalt tørt. Og jeg forstod slet, slet ikke hvordan jeg skulle tackle krøller eller fald, så enten glattede jeg det eller også satte jeg det op. Billedet herover hører derfor til sjældenhederne, for jeg har ikke mange billder af ‘Ronja-røverdatter-håret’ i fri dressur.

Bare lige for at sprede lidt håb til de af jer, der synes jeres hår er helt håbløst.

Og bortset fra håret er der vist ikke så meget der har ændret sig ;)

My very frizzy and unruly hair two years ago. Please compare with the previous post :)

(Visited 308 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

29 Kommentarer

 1. jamen, jamen…. selvfølgelig kan man da se det er dig, men håret er jo een stor tør krustot, ja undskyld, men egentlig kun for at bifalde hvor flot det er i dag ;)))

 2. Dine hårindlæg er meget inspirerende!! Jeg burde virkeligt slutte fred med mit, for hvis ikke jeg glatter ser det mere eller mindre ud som på billederne herover. Jeg har ikke helt så meget krøl i håret som du har, men det kruser gerne :(

  Jeg har en god sulfatfri shampoo, men burde få nogle andre hårrutiner og jeg får faktisk også tit dårlig samvittighed når jeg varmebehandler mit hår, det har slet ikke godt af det! Så jeg vil læse op på din rutine igen og kaste mig ud i det :)

 3. Det ser ud til dit hår minder rigtig meget om dit så tror helt bestemt jeg vil prøve at følge din step by step beskrivelse og så håber jeg at det kan give mit hår lidt mere liv (på den gode måde)
  Tak for en skøn blog (:

 4. Virkelig en øjenåbner! Jeg render total meget rundt med det hår der, jeg glatter dog mit hver dag, men det er såå trist og så tørt. Jeg burde virkelig overveje din guide, hvertfald give det et shot.. Har bare aldrig luftet mine krøller af angst for omverdens reaktion. haha :D

 5. Dine hårindlæg er virkelig inspirerende, Emily! Jeg har slet ikke samme hårtype som dig, men jeg prøver efter bedste evne at finde ud af, hvordan jeg behandler det bedst. Jeg har ikke helt fundet frem til opskriften endnu, men jeg håber, det kommer ;)

  1. Dejligt at du har fanget det der netop var min intention: At folk skulle finde den metode og de produkter, der passer til dem :)

 6. Ahahaha, jeg skal virkelig til at læse tekster, før jeg glor billeder. Nåede lige et splitsekund at tænke: “Penny?!” :D

 7. Du har helt sikkert opnået et godt resultat – dejligt du endelig har fundet det der virker for netop dig & dit hår :) Har du forresten gjort noget ved dit hår på “efter-billederne” syntes det ser meget mørkt ud i toppen og lyst i bunden – så smukt!?

  1. Lige præcis, det er slet ikke sikkert at det er en ‘mirakelkur, der virker for alle’. Hmm… næ ikke andet end at lade det lyse gro ud i to år ;) Det er rigtig fint nu, men tro mig da det var en udgroning, der hang omkring ørerne, krævede det al min viljestyrke ikke at farve det igen :)

 8. Sikke fint dit hår er blevet nu :) – blegede du det dengang ,? :) ..
  Og er det en lille sød Australian shephard du har som følgesvend ?

  Knus

  1. Nja, fik lyse striber i 1-2 gange årligt. Det er det nemlig. En 5 måneder gammel hvalp jeg havde i pleje dengang :)

   1. Årh hvor hyggeligt ! :) har nemlig selv en aussie blanding:) i tricolor.

    Nå okay ja så skadeligt er det jo heller ikke så , men godt du fik styr på håret ! :) knus

 9. Ej, det er jo præcis mit hår i dag! Jeg må virkelig gøre noget med mit hår, men Purely Professional er et ret dyrt mærke. Kan du ikke anbefale noget der er lidt billigere?

  1. Det gør jeg i det næste indlæg om de produkter jeg (også) bruger. Stay tuned :)

 10. Hold da op en forskel. Dit hår er bare så smukt nu. Min hårtype virker som den samme som din, så følger vældigt med i hvordan du gør og hvad du bruger. So far fungerer det ikke rigtigt på mig, men jeg bliver ved til jeg har fundet ud af hvad der er bedst for mit hår. Mit problem er mest krøllerne bare hellere vil kruse. Synes dog det er ret frustrerende, at de fleste frisører ikke ved hvad de skal anbefale.

  1. Ja, hvis der er en ting jeg har lært (og nu er der nok nogle frisører der bliver sure), så er det at man skal lade være at lytte til frisører og reklamer ;)
   Og det kan altså godt tage tid. Tror at jeg kunne mærke forskel efter 2-4 uger, men det var først efter flere måneder at høret for alvor begyndte ‘at slappe af’ og det bliver stadig pænere (snart 2 år efter), så det kan sagtens være lidt af en proces :) Held og lykke med din!

 11. Det virker til, at dit hår minde meget om mit. Mit største problem er dog de ufrivillige dreads, der kommer, nærmest uanset hvor meget jeg reder det. Har du haft problemer med det? Og hvis ja, har du fundet noget der virker, på hår, der bare VIL filtre?

  1. Behandler det efter ‘min’ metode/Curly Girl. Når håret bliver sundere, så filtrer det ikke lige så meget. Jo mere man reder det (+ gør alt muligt ved det) jo mere smadret bliver det og jo nemmere filtrer det. Red det forsigtigt ud nedefra og stille og roligt opefter med en bredtandet kam, når det er vådt (og gerne mens der er balsam i).
   Selvfølgelig filtrer mit hår stadig lidt af og til, især i nakken hvis jeg har haft halstørklæde på, men slet ikke som for et par år siden :)