diy: beach hair (no beach needed)

Selvom der ikke er så meget strandvejr over denne sommer (endnu!), så behøver man jo ikke blive snydt for lækkert strandhår. Hermed en lille guide til hvordan man får ‘beach hair’ helt uden saltvand eller sand mellem tæerne.

[sponsoreret]

 • Start med at vaske håret og tørre det let med et håndklæde (tryk vandet forsigtigt ud af håret, ikke noget med at frotére løs, det giver krus ;)).
 • Fordel en styling lotion eller mousse i håret (eller et andet produkt, der giver let hold, stiver lidt af og samler håret). Jeg bruger Purely Professionals Styling Mousse 1 eller som her Styling Lotion 1, der giver let hold (og plejer) og glans.  Den er i øvrigt også god til at kramme håret op i, hvis man har fald/krøller.
 • Sno håret i totter, bare i de ‘baner’ håret naturligt deler sig i.
 • Sæt evt. spidsen af hver tot fast med en hårklemme/hårnål helt oppe ved hovedbunden.
 • Alternativt kan man blot holde et helt ‘bundt’ totter samlet ved spidserne, så de ikke snor sig op.
 • Tør ‘bundtet’ af snoede totter og/eller de fastgjorte totter med en hårtørrer med en soft styler/diffuser på. Det behøver ikke at blive knastørt, bare til det er ca. 75-90% tørt.
 • Tag hårklemmerne ud (hvis du har brugt sådanne) og lad håret lufttørre til det er helt tørt.
 • Slut evt. af med en hårlak eller en voks. Jeg er glad for Purely Professionals Wax 1, der samler, giver glans og let hold.
 • Selvom totterne er ret dread-lock-agtige til at begynde med, så lad være med at ‘pille dem op’. I løbet af lidt tid løsner de sig af sig selv og bliver kun pænere i løbet af dagen efterhånden som de falder til :)

I love my hair after a day at the beach, but the Danish summer hasn’t given me many opportunities for that this year. Therefore I’ve been ‘beach waving’ my hair this way. No beach nor salt water required. 

Simply twist sections of towel dried hair with a little styling lotion or mousse and secure the tip of the section with a bobby pin near the crown of your head. Blow dry all of the twisted sections with a soft styler/diffuser until almost dry (75-90%), then remove the bobby pins and let the hair air dry. Finish it of with a little wax or hair spray. I love the styling products from Purely Professional.

 

(Visited 968 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Lækkert!

  Iøvrigt er jeg blevet forelsket i hårtørreren.
  Vil du ikk fortælle hvilke mærke den er?

  DBH

  1. Det er en gammel en fra Revlon. Købt i London for 5 år siden… Men måske den kan findes på eBay :)

 2. Når det kommer til hår er og blive du min største
  Inspirationskilde! Dit hår er noget så beundringsværdigt og jeg må indrømme at jeg har noget af et hair crush på dit hår <3
  Især dit indlæg om din hårforvandling fra før hvor du brugte sulfatrige produkter til nu hvor du bruger Pruely Professional er rigtig gode! Jeg har selv rimelig tykt mellemlangt hår med fald, men synes tit det er noget værre krus og bruger næsten glattejern hver dag (!). Så har tænkt mig at prøve produkterne nu! Hvilke er absolut uundværlige og hvor køber du dem selv?

  Tak for en brand god blog! :) Hår og Penny indlæggene er faves :)

  1. Årh sikke en dejlig kommentar.
   Shampoo 0 og Conditioner 2 er mine yndlings!
   Jeg køber dem selv på nettet (i PP’s egen shop, linker til den i dette indlæg). Men har jo også fået nogle af deres produkter foræret her i forbindelse med at jeg er blevet deres ambassadør, ellers havde jeg ikke haft råd/mulighed for at prøve så mange forskellige :)
   Og så skal du helt sikkert også prøve deres Treatment 1, men den kan man vist først købe fra midten af august. Men den er virkelig et hit :)

 3. Wow, virkelig et godt tip. Det vil jeg huske næste gang jeg skal finde på noget lidt mere spændende hverdags hår. Det tager ikke så lang tid, vel? :-)

 4. Hej Emily :-) Jeg elsker virkelig din blog, den er virkelig god!
  Du er virkelig smuk og sød og dine hårtips er rigtig gode og nyttige! Dit hår er jo guld vær!

  Forresten jeg er helt ny her i blogverdenen…. men vil rigtig gerne have noget ud af det! Måske ville du være så sød at hjælpe mig.. Enten dele min blog eller noget? Det ville betyde helt vildt! Det ville være så sødt af dig :-)
  Det her er min blog: thumpsupfordashion.wordpress.com

  Tak for en fantastisk blog!
  Nanna:)

  1. Tak for de pæne ord :)
   Vil gerne kigge på din blog, hvis jeg synes den er spændende (også efter et stykke tid), kan det være at jeg anbefaler den ;)

  2. Hov, og under alle onstændigheder kan jeg anbefale dig at læse min ‘blog-guide’, prøv at søge efter den i søgefeltet under menubaren :)