opskriftsiden opdateret

I er et par stykker, der har været så gode at gøre mig opmærksom på, at det var ved at være længe siden, at jeg havde opdateret opskriftsidenDet er hermed gjort og alle de seneste opskrifter, er blevet tilføjet og det hele er igen nemt og overskueligt at finde (håber jeg da). Sig endelig til hvis der er en I savner derinde, måske jeg har overset den :)

Skal nok prøve at blive bedre til at tilføje opskriften derinde HVER gang, jeg har postet en ny, men det svipser altså ofte, så I minder mig bare om det, når/hvis jeg glemmer det igen ;)

Tjek endelig opskriftsiden ud lige her.

Går og overvejer om det kunne være fedt at gøre det til et billedgalleri/billedlinks i stedet. Hvad synes I? Ved bare ikke hvor svært det er…

I’ve just updated the ‘Recipes Site’ here on the blog. Find the complete collection of  my recipes here.

(Visited 245 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

10 Kommentarer

  1. Jeg er simpelthen så vild med alle de opskrifter, du kommer med – man bliver altid inspireret til at prøve dem :-)

    Forresten, har jeg et non-related spørgsmål angående dine fine ‘billeder-rammer’ du er begyndt at bruge til dine billeder (but of course), hvor laver/finder du dem henne? Leder nemlig selv efter noget lignende :-)

  2. Hej piger,

    Tak for tilbagemeldinger ang. billedgalleri. Ser lige på om det kan lade sig gøre og hvis det ikke er alt for besværligt bliver det forhåbentlig en realitet inden alt for længe :)

    Knus

  3. Altså jeg er helt tosset med det der opskriftsindeks, bruger det SÅ tit :-) Synes det lyder som en rigtig god idé med et billedgalleri, da jeg er sådan en der altid tager de sikrer valg, hvis der er noget der lyder mærkeligt vælger jeg det ikke, men så kunne det jo være billederne kunne lokke mig til det alligevel :-)