penny pausefisk

Da Penny er den mest fotogene af os to i dag, har hun været så rar at love at være pausefisk, da jeg kom til at gå ud i går og er lidt træt i dag. Og lige skal have pakket og ordnet til tøjsalg i morgen. Husk at kigge forbi :)

My dear little border collie Penny.

(Visited 571 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

23 Kommentarer

 1. Det er godt jeg ikke er blogger, for min kat hader at blive fotograferet :) Penny er ganske fotogen, det har du ret i!

  1. Hehe… hun hadede det faktisk også til at starte med. Men så lærte jeg hende at hver gang vi havde taget et billede, så fik hun en kiks eller jeg kastede en bold og nu er hun sjovt nok vild med at få taget billeder ;)

  1. Dejligt at høre :) Hun redder også min dag ofte, så fedt at det også virker gennem skærmen ;)

 2. Hej
  Hilket mærke er Pennys sele og hvor har du købt den henne?
  Den ser nemlig megagod ud!
  Mvh Mette

 3. Hold op hvor er det en skøn hund :)

  Hvilken race er det?

  Jeg følger dig som læser nu, glæder mig til at læse med :)

  God medvind herfra

  ninnak.blogspot.dk

 4. Hej,

  Jeg har selv lige fået en lille Cavalier-hvalp.
  Jeg vil lige høre, om du har gode erfaringer med at have hund i lejlighed? Og hvor længe kan Penny være alene ad gangen?

  /Nanna

  1. Ja, det har jeg. Altså man skal selvfølgelig mere ud at gå med hunden end hvis man havde en have :) Penny er max alene i 6-7 timer, men det er vist mest fordi jeg får alt for dårlig samvittighed hvis hun er alene længere tid ;)