little things

Nogen spurgte efter Penny-billeder i går, så her er hun, min trofaste ven. Jeg er så skidt at jeg ligger i sengen det meste af tiden og hun viger ikke fra mig, søde lille pletnæse. Der i øvrigt også er i Liberty-print i dag, jvf. forrige indlæg :)

Keder mig abnormt meget på den der ‘jeg har infuenza og er godt nok ikke ved at dø, men kan ikke rigtig foretage mig noget konstruktivt’-måde. Er altså ikke vant til at lave så lidt, så som et kompromis (og da jeg ikke magtede at læse mere i den noget trivielle Fifty Shades of Grey – seriøst den er tam, både i sprog og handling. Er der egentlig stemning for lidt anbefalinger af GOD erotisk litteratur??) har jeg lavet sunde ‘morgenmadsispinde’, der også er et hit, når man har feber skulle jeg hilse at sige :) Ok, undskyld mærkelig parentes, men jeg taler formentlig i febervildelse…

‘Opskrift’ på ispindene kommer i morgen :)

My sweet and brilliant border collie Penny and some ‘breakfast-popsicles’ are making my day today.

bloglovin

(Visited 224 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Jeg er også i gang med den bog.. Meget kliché og ja kedeligt sprog. Dårligt oversat til dansk i hvert fald! Kender desværre ingen smækre erotiske romaner..
  De ispinde ser vildt lækre ud! Og god bedring til dig altså :)

  1. Det er ikke bedre på engelsk kan jeg så fortælle ;) Det er de samme vendinger, ord og udtryk igen og igen og igen og igen…

 2. God bedring til dig, søde Emily :) det er dejligt at have en der ikke afviger fra sin side, når man er syg <3 Og de ispinde ser da helt fantastiske ud, mums!
  Jeg overvejede at læse Fifty Shades, men det lyder da ikke til at være så god en bog som den er opreklameret til?

  1. Hehe… nej hypen passer vist ikke helt til kvaliteten, men den er nu ganske underholdende. Men nej, forstår slet ikke hypen, har læst mange bøger der både var mere velskrevne og langt mere naughty/dirty og går ud fra at det er pga. sidstnævnte at den har fået så meget omtale…

 3. Hvor er hun bare skøn, hende Penny.
  Jeg har købt alle tre i serien Fifty Shades herovre fordi de var enormt billige, men jeg er ikke gået igang. Måske jeg bare skulle lade dem ligge?

  1. Gem dem til hvis du bliver syg. Jeg er ok godt underholdt, men må af og til lige krumme tæer over hvor langtrukkent og ensformigt sprog og handling er… Men jeg er også en gammel litteratursnob ;)

 4. Det er ikke en erotisk bog, men der indgår da erotik.. Så hvis ikke du allerede har læst Kafka på stranden, så er den altså et hit.. Helt klart en af mine yndlings bøger..
  En lille request.. kunne der komme en opskrift på de ispinde, de ser for lækre ud.. Og naturligvis god bedring..
  Ps.. kunne jeg få at vide hvor du egentlig har Penny fra.. opdrætter? Hun er godt nok en charmetrold, for overvejer nemlig selv stærkt at få en dejlig hundepige..

  1. Hov, jeg mente nu om jeg skulle skrive et indlæg med anbefalinger til jer ;) Men jeres anbefalinger er også altid velkomne :)

   Opskriften kommer i morgen. Og tak :)

   Penny er fra et lille stueopdræt på Fyn og de har ikke hendes mor længere (kun hendes bror), så der kommer ikke nogle hvalpe derfra lige foreløbig…

 5. Åh søde Penny..
  Bliver simpelthen nød til at vide hvor det halsbånd er fra? Det er simpelthen så fint! :)

  Og god bedring :)

 6. Er også interesseret i anbefalinger. Har læst fifty serien og synes egentlig at det var god underholdning men kan sagtens forstå kritikken men hensyn til at den er lidt ensformig og måske lidt forudsigelig. Kunne være rart med bøger som er naughty, velskrevne OG god underholdning.

 7. De ser så lækre ud, de is der! Jeg glæder mig til at få opskriften, men skal nok først ud af investere (investere og investere..) i sådan én beholder at lave dem i!

  Jeg vil meget gerne have nogle anbefalinger! Jeg sad og overvejede at købe bogen, men indtil videre springer jeg lige over igen ;-)

  Lige én ting; du var den aller første blogger, jeg begyndte at følge og jeg har fulgt dig lige siden! Det er min søster skyld faktisk – men jeg vil bare sige, at du gør det simpelthen så godt og jeg elsker at følge med på din finurlige og altid glade blog!

 8. Hvor er det rart at høre jeg absolut ikke er den eneste i denne verden so synes at Fifty Shades of Grey er noget skrammel! :)
  Er nu gået igang med Ken Follets Uendelige Verden – se det er en bog med en god historie ;)
  God bedring søde Emily!

 9. Hejsa :-)

  Jeg har netop sat en giveaway i gang om en rigtig fin statement halskæde.
  Kig ind hvis du kunne tænke dig at deltage!

  // Houseofglitter.dk

 10. Jaaa, kom endelig med nogle anbefalinger! :) og hvis du har tid og lyst, må du meget gerne anbefale litteratur som ikke nødvendigvis er dirty ;) elsker når du fortæller om de bøger du læser.

 11. Er gået lidt død i Fifty Shades, netop pga. det noget kedelige sprog. Jeg kan normalt godt lide den hypede litteratur. Det er nemt, underholdende og for det meste noget bedre skrevet end denne. Men nuvel. Jeg læser resten, når første influenza melder sig – det kan ikke vare længe med dét vejr…
  God bedring!

 12. Hvor er hun dejlig, hende Penny-pigen :) Håber snart du bliver rask! God bedring (:

 13. Er overrasket over at ingen herinde nævner Fanny Hill. – Den er altså et fantastisk eksempel på velskrevet erotisk litteratur, og det er vildt at tænke på hvor gammel den er… :)