foodie

Jøsses hvor jeg savner at lave mad. Og at bage i særdeleshed. Det må blive snart og hvis jeg ellers ikke skulle 117 ting i weekenden, så ville jeg lave ovenviste: Blåbær-/myntesmoothies, sund chokoladeis, kyllingemuffins, wraps med tofu, chili sin carne, french toast (ok, det har jeg nok lige tid til og det skal vi så meget have på søndag), choko/orange cookies og brownies. Hmmm… ok, jeg har vist i virkeligheden bare mest lyst til kage ;)

Find alle opskrifterne og flere til på opskriftsiden.

Har I spændende køkkenplaner i weekenden? Jeg glæder mig til at jeg atter kommer i køkkenet og kan diske op med lidt opskrifter her :)

ENGLISH RECAP: This weekend I would love to make everything shown above. Find the recipes right here :)

bloglovin

(Visited 218 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

0 Kommentar

 1. Det er altid dejligt at se, man ikke er den eneste madglade – det bekræfter blogverdenen jo gang på gang (;
  Min søster og jeg har en fredagsaftale, som altid indvolvere røde bøffer og rødvin – denne gang skal jeg i køkkenet, og laver dertil ostegratineret aubergine/squash/svampe-fad og langtidsbagte tomater. Og desserten står på chokomousse med passionsfrugt og skovbær – jeg glæder mig personligt allerede (:

  – Anne

 2. Kan godt forstå, du lyster det hele!
  Min weekend er også travl denne gang, men jeg skal da nyde nogle spanskrør i Tivoli i aften, og ellers skal der indtages en masse lækker frugt og bær i løbet af de næste par dage, og brunch i morgen :)

 3. Fik også bare en umanerlig lyst til at bage i dag, men har ikke tid.
  I morgen skal jeg dog ud i mine forældres sommerhus og bage jule småkager med min mor og søster, som er hjemme fra Århus. Det bliver så hyggeligt :)

 4. Dine madbilleder er så hyggelige – og øger lækkersulten betydeligt!
  Skal have lavet endnu en blog-suppe og så er jeg også så småt igang med jule-godterne, det er jo med at udnytte de lyse dagtimer i weekenden til billeder :-)

 5. Hold da op hvor bliver jeg sulten. Er så træt af at mit køkken er under ombygning så jeg kan intet andet få end rugbrød og havregrød på vand.. Men lækre billeder!

 6. Du gør mig så hammersulten Emily!
  Jeg havde faktisk en fiks idé om en nødde-cheesecake med karamel, men blev ramt af akut pengenød hvorefter alverden (min mor og min klasse, ahem) forbarmede sig over mig, og nu er jeg altså inviteret på brunch begge dage. Juhu for pengemangel!