recipes 2012 part 1

1. Chili sin Carne (vegetarchili). 2. Brownies. 3. Asiatisk ‘coleslaw’ med kylling. 4. Citronpasta. 5. Hindbærsnitter. 6. Falafel. 7. Pizza. 8. Iskaffe. 9. Fisk med indiske krydderier. 10. Cookies med chokolade, nødder og appelsin.

Nu har I vist snart fået nok af at se på mit fjæs, så tænkte at vi passende kunne kigge lidt på de opskrifter, der blev bragt på bloggen sidste år i stedet ;)

Blev rigtig glad, da jeg sad og lavede disse indlæg. I øjeblikket har jeg lidt dårlig samvittighed over ikke at have postet en opskrift i så lang tid – hvilket primært skyldes at jeg ikke bor hjemme for tiden – men blev lidt stolt over, hvor flittig jeg trods alt havde været i det meste af 2012 på køkkenfronten :)

Jeg har udvalgt de 40 bedste opskrifter ud og viser dem over de næste par dage. Her er de første 10. Links til opskrifterne er lige under kollagen.

Min dag byder på en blid start med tjek hos optikeren (synes jeg bliver mere og mere blind) og siden en halv arbejdsdag. Lige til at overleve. Er allerede ret så lun på 2013 og har lommen fuld af gode idéer, planer og intentioner for året. 2013 føles helt rigtigt i min mave. 13 er i øvrigt mit lykketal.

ENGLISH RECAP: As I’m a little fed up with watching my own face, I thought we’d do a recap of the recipes featured on the blog in 2012 as well ;)

bloglovin

(Visited 339 times, 1 visits today)

Skriv en kommentar

28 Kommentarer

 1. Hvor ser det fint ud!

  Jeg glæder mig til at høre mere om de der planer og drømme og intentioner, de er noget af det, jeg selv holder allermest af ved at starte på et nyt kalenderår, også selvom man ikke altid får udlevet det hele.

 2. Ej hvor ser det bare lækkert ud. Så er der inspiration til det næste stykket tid!

 3. Hej ynglings blogger !
  Hvad mener du med du ikke bor hjemme for tiden.? Er du ok!
  Hilsen Karoline

   1. Godt du holder hovedet højt – det er aldrig sjovt den slags, men jeg ser dig som en stærk kvinde og der findes mange fisk i havet og helt sikkert den rigtige for dig ! Gode tanker til dig ! (Og penny) hilsen karoline

 4. Syntes mange af opskifterne ser super ud, og kan se at der er op til flere af dem jeg skal have afprøvet! Retten på billede nr.3 er der ikk noget link til, og det ser ud til at være en af de retter jeg gerne vil af prøve… Vil du ikk være sød at smide linket ind til opskiften? :)
  Super blog btw ;)

 5. Kære Emily. Jeg ved du gør en indsats for at købe kød fra glade dyr, og at du forsøger at sprede det gode budskab. Jeg har netop opdaget at Dyrenes Beskyttelse har en mail-ordning, så man hver søndag modtager en mail med oversigt over, hvilke dyrevenligt kød der er på tilbud i butikkerne – og udvælge, hvilke butikker man vil have nyheder fra. Man kan tilmelde sig her: http://www.dyrenesbeskyttelse.dk//forbruger/hvor-kan-det-k%C3%B8bes/tilbudsmail – tænkte det måske var noget du havde lyst til at dele på bloggen :) Det er i hvert fald en måde, man som ung/studerende kan forsøge at leve op til den forbruger, man gerne vil være – men måske ikke altid har råd til. Godt nytår – og godt arbejde med bloggen ;) Hilsen Emilie.